Trifunovic: '30 dakika iyi savaştık ama 40 dakikaya yayamadık'

13.05.2018 - 16:54 | Son Güncellenme: 13.05.2018 - 16:54

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin son haftasında Banvit'e 89-69 yenilen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Aleksandar Trifunovic, iyi mücadele ettiklerini ancak maçı kaybettiklerini söyledi.

Yeşil-kırmızılı taraftarların kendisine ve oyuncularına her zaman destek verdiğini belirten Trifunovic, "Maçta 30 dakika daha iyi savaştık ama bunu 40 dakikaya yayamadık." dedi.

Karşıyakalı basketbolcu Berk Uğurlu'da Banvit'in maçın başından sonuna kadar üstün oynadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Normalde asla hakemler arasında yorum yapmam ama bugün maçta çok taraflı pozisyonlar oldu. Hem kendi açımızdan hem de çalınmayan faulleri konuşmak istemiyorum. Normalde böyle bir konuşma yapmam. Banvit'i tebrik ediyorum, play-off maçlarında başarılar diliyorum."

Banvit cephesi

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski da hem Pınar Karşıyakalı hem de kendi oyuncularını kutladı.

Filipovski, "Maça çıkarken play-off'a kalma hakkını zaten elde etmiştik. Maçı galibiyetle bitirdiğimiz için mutluyum. Play-off maçlara 10 günlük süre var, en iyi şekilde hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Banvitli basketbolcu Vidmar ise Pınar Karşıyaka deplasmanın zor olacağını bildiklerini ama kazandıkları için mutlu olduklarını aktardı.

Senin için hazırladığımız haberler