Troy Deeney idmanlara geri dönüyor

28.05.2020 - 00:03 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 00:03

Koronavirüs (Covid-19) salgınından duyduğu endişe nedeniyle antrenmanlara katılmayan Watford Kaptanı Troy Deeney, idmanlara geri dönüyor.

AJANSSPOR - HABER

İngiliz basınında yer alan habere göre, idmanlara çıkmayı reddeden Watford Kaptanı Troy Deeney'nin koronavirüs salgını nedeniyle duyduğu endişeler, Premier League ve hükümetin baş tıbbi genel müdür yardımcısı Jonathan van Tam tarafından giderildi.

Antrenmanlara geri dönmeye ikna olan tecrübeli golcü CNN'e yaptığı açıklamada, "Antrenmanlara sadece ilk hafta geri dönmeyeceğimi söyledim. İnsanlar asla geri dönmeyeceğim gibi anladı" ifadesini kullandı.

Deeney ne demişti?

İngiliz golcü daha önce yaptığı açıklamada , "Bu hafta idmanlara başlıyoruz ancak ben gitmeyeceğimi söyledim. Görüşmede bazı basit sorular sordum. Siyahlar, Asyalılar ve karışık kökenli insanların hastalığa yakalanma ihtimalinin dört kat fazla olduğu söyleniyor. Ben temmuz ortasına kadar berbere gitmeyeceğim ama 19 kişinin arasından topa kafa mı vuracağım? Kimse bu soruları cevaplayamıyor. Ama cevaplamak istemedikleri için değil bilgileri olmadığı için. Ben de diyorum ki eğer siz bu bilgiye sahip değilseniz ben neden kendimi riske atayım?” ifadelerini kullanmıştı.

Sadece bir insanın virüse yakalanmasının yeteceğini belirten Deeney, “Bunu eve getirmek istemiyorum. Oğlum beş aylık ve nefes alma problemi var. Eve gelip onu riske atmak istemiyorum" demişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler