Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e Harry Kane Göndermesi

İsa Kethüda
04.12.2022 - 23:29 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 23:44

TRT spikeri Hünkar Mutlu, İngiliz yıldız Harry Kane'in Senegal'e attığı golü efsane spiker Levent Özçelik gibi anons ederek adeta selam yolladı. Detaylar.

Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e Harry Kane Göndermesi

AJANSSPOR-HABER

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda İngiltere-Senegal maçını anlatan TRT spikeri Hünkar Mutlu, Harry Kane'in attığı goldeki anonsuyla kurumun efsaneleşmiş spikerlerinden Levent Özçelik'e adeta selam yolladı.

Mutlu'da Özçelik'i hatırlattı

Hünkar Mutlu, İngiliz futbolcunun golü atmasını "Harry Kane, Harry Kane, Harry Kane" diyerek anlattı. Bu anons da akıllara  Levent Özçelik'in 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Kane'in Almanya'ya attığı goldeki anonsunu akla getirdi.

"Harry Harry Harry Kane" klişe oldu

Özçelik, Kane'in golünü, "Harry Kane, Harry, Harry, Harry Kane! Fişi çekti Harry Kane, Wembley yıkılıyor, İngiltere 2-0 yaptı" diye anlattı. Levent Özçelik'in Kane'in golünü anlatma biçimi, sosyal medyada trend topic oldu. Hala da zaman zaman bu anons viral video olarak paylaşılıyor.

İlgini Çekebilir
Harry Kane şeytanın bacağını kırdı!
Habere Git

Sosyal medya Özçelik'i istiyor

TRT'nin genç spikerlerinden Hünkar Mutlu da Dünya Kupası'nda ilk golünü atan Kane'in golünü anonslarken adeta Özçelik'e nazire yaptı. Dünya Kupası başladığından bu yana sosyal medyanın en çok maç anlatmasını istediği isimlerin başında Levent Özçelik geliyor.

Tarihi 4-3'lük maçı radyoda anlattı

1984 yılından bu yanadır aralıksız olarak 38 yıldır TRT bünyesinde yer alan Levent Özçelik,  gerek televizyon gerekse de radyodan binlerce maç anlattı. Ama radyoda anlattığı ve Fenerbahçe'nin 3-0 geriden gelerek Galatasaray'ı Türkiye Kupası'nda 4-3 yendiği maç ayrı bir yere sahip.

UEFA Kupası onun sesiyle geldi

Bu maçın da önünde yer alan bir diğer efsane Levent Özçelik anlatımı kuşkusuz Galatasaray'ın 2000 yılında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Arsenal'i penaltılarla yenip UEFA Kupası'nı kazandığı maç oldu. Maçı saniye saniye yaşayarak anlatan Özçelik, son penaltı için topun başına geçen Popescu'ya "Haydi oğlum! Atarsa kupa bizim" dedi. Nitekim Popescu  topu ağlarla buluşturdu Özçelik de gözyaşları için "Allah'ım sana şükürler olsun, kupa bizim" dedi. 

İlgini Çekebilir
Tekke: "Milli Takım'da haksızlığa uğraşmış Trabzonsporlu futbolcu çoktur"
Habere Git

Levent Özçelik çok iyi horon oynar

1963 Trabzon doğumlu olan ve hukuk okuyan Levent Özçelik, futbol dışında birçok spor branşını da anlattı. İyi bir folklor oyuncusu da olan Özçelik, harika horon oynuyor. Özçelik halihazırda TRT Spor'da moderatörlük de yapmaya devam ediyor. Özçelik, Cem Dizdar ve Erdal Hoş ile birlikte Futbol Aklı programında yer alıyor.

Mutlu, milli maçlarla parladı

İngiltere-Senegal maçında Levent Özçelik'e bir nevi saygı duruşunda bulunan Hünkar Mutlu ise 1982 Yozgat doğumlu. 40 yaşındaki Mutlu, sınavla girdiği TRT'de hem maç anlatıyor hem de çeşitli programlarda moderasyon yapıyor. Mutlu, özellikle milli maçlardaki spikerliğiyle parladı ve kamuoyunun dikkatini çekti. 

İlgini Çekebilir
Fırtına, derbi öncesi Antalyaspor'u devirdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler