TRT Spor'un Yeni Sezondaki As Yorumcuları Belli Oldu!

Akın Ungan
09.08.2023 - 18:16 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 19:13

TRT Spor'un yeni yorumcuları belli oldu. Özgür Buzbaş yönetiminde İlker Yağcıolu ve Tugay Kerimoğlu yeni dönemde maçlardan sonra ekrana gelecek. Detaylar...

TRT Spor'un Yeni Sezondaki As Yorumcuları Belli Oldu!

AJANSSPOR HABER

2023/24 sezonunun başlamasına sayılı gün kaldı. Yeni sezon heyecanı futbol severleri sararken, spor kanallarında görev alacak futbol yorumcularının adresleri de belli olmaya başladı. TRT Spor, önemli isimler ile kadrosunu güçlendirdi.

İşte TRT Spor'un yeni yorumcuları

Sina Kaloğlu'nun haberine göre geçtiğimiz sezon görev alan eski futbolcular Nihat Kahveci ve Necati Ateş ile yollarını ayıran TRT Spor, beIN SPORTS'tan ayrılan İlker Yağcıoğlu ve Tugay Kerimoğlu ile anlaşma sağladı. Maçlardan sonra ekrana gelecek olan Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu ikilisini Özgür Buzbaş modere edecek.

Ogün Temizkanoğlu da katılacak

TRT Spor'un şekillenen yorumcu kadrosuna Ogün Temizkanoğlu da katılacak. Eski futbolcu Ogün Temizkanoğlu, Trabzonspor altyapısından yetişerek Bordo-Mavililer'de 11 sene forma giydi. Stoper pozisyonunda görev alan Ogün Temizkanoğlu, Fenerbahçe, Konyaspor ve A. Sebatspor'da oynadı. Başarılı futbolcu, 2005 yılında futbolculuk kariyerine son verdi.

İlgini Çekebilir
Ersun Yanal yorumcu koltuğunda! İşte adresi
Habere Git

Futbolculuğun ardından antrenörlüğe geçiş yapan Temizkanoğlu, U-19 Milli Takım'ı çalıştırdı. 53 yaşındaki futbol adamı, Gölcükspor, Elazığspor ve Şanlıurfaspor'da teknik direktörlük yaptı.

"Galatasaray’ın hakkı yeniyor" diyerek ayrıldı

Tugay Kerimoğlu, beIN SPORTS'taki görevinden ayrılırken gündem olmuştu. Futbolculuk döneminde yıllarca Galatasaray'ın formasını giyen Kerimoğlu, "Galatasaray'ın hakkı yeniyor" diyerek beIN'den ayrıldı.

Nihat Kahveci'nin yeni adresi NutSpor

Eski futbolcu Nihat Kahveci, TRT Spor ekranlarına veda etti. Kahveci, dijitale geçerek, YouTube'da yayın yapan NutSpor ile anlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler