TRT’de gaflar bitmiyor! Tekrar pozisyonu canlı sandı

21.06.2021 - 19:53 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 20:46

EURO 2020’de TRT spikerlerinin hataları konuşulmaya devam ediyor. Hollanda-K.Makedonya maçını anlatan Necati Telli, tekrar pozisyonu canlı sanınca ortaya trajikomik bir durum çıktı.

TRT’de gaflar bitmiyor! Tekrar pozisyonu canlı sandı

AJANSSPOR-HABER

Avrupa Futbol Şampiyonası’nı ekranlara taşıyan TRT’de spikerler gündem olmaya devam ediyor. Daha önce Türk Milli Takımı’nın maçlarına gaflarıyla damga vuran Levent Özçelik ve Erdoğan Arıkan’dan sonra bir hata da Necati Telli’den geldi.

Aynı pozisyonu heyecanla tekrar anlattı

TRT 1’den yayınlanan Hollanda-Kuzey Makedonya maçında görev alan Telli, ekranlara yeniden gelen bir önceki pozisyonun tekrarını yeniymiş gibi heyecanla baştan sona anlattı. Sonra reji maça geçince hatasının farkına varan Necati Telli, “Ben de yanıldım” dedi ve izleyicilerden özür diledi. 

 

Stüdyodan anlatınca yanıldı

Daha önceki büyük turnuvalarda spikerleri maçlara gönderen TRT bu kez pandemi koşulları dolayısıyla Milli Takımımızın dışındaki maçları stüdyo ortamından naklediyor. Telli de önünde ekrana gelen görüntünün kurbanı oldu.  Ancak TRT spikeri bu gafıyla sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı. 

Levent Özçelik-Erdoğan Arıkan çok konuşuldu

Turnuvanın açılışındaki Türkiye-İtalya karşılaşmasında maçı ortak anlatan Levent Özçelik-Erdoğan Arıkan ikilisi de çok sayıda gaf yapmıştı. Ardından Türkiye-Galler maçını tek başına nakleden Levent Özçelik de hatalara devam etmişti. Bunlardan bazıları şöyle:

  • Erdoğan Arıkan (İtalya’nın 3-0 kazandığı maçta): “Türkiye: 3 İtalya: 0”
  • Erdoğan Arıkan (Takımımız geri pas yaparken): “İyi oynuyoruz…”
  • Levent Özçelik (Türkiye-Galler maçında): “Maçı Erdoğan, Aliyev ve Emine Erdoğan da yönetecek.”  
  • Levent Özçelik (Türkiye-Galler maçında): “Galler Teknik Direktörü Gareth Bale…”
  • Levent Özçelik (Türkiye-Galler maçındaki penaltıda): "Hemen atlama Uğurcan
Senin için hazırladığımız haberler