TRT'de hakeme çok sert sözler: Düdüğünü as!

İsa Kethüda
01.05.2021 - 18:51 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 19:17

TRT Spor'da 'Hedef Süper Lig' programında yorumculuk yapan eski futbolcu Deniz Kolgu, TFF. Lig'de, müsaade edilirse son hafta ilk üç sıranın değişebileceğini ifade etti. Detaylar haberimizde...

TRT'de hakeme çok sert sözler: Düdüğünü as!

AJANSSPOR - HABER

TRT Spor'da 'Hedef Süper Lig' programında yorumcuculuk yapan eski futbolcu Deniz Kolgu ve Hayri Ülgen, Adana Demirspor - Balıkesirspor karşılaşmasının hakemi Suat Arslanboğa hakkında son derece sert yorumlar yaptı.

Futbolda her şey olur ama...


Kolgu, "Ben bu hafta sıralamanın değişmeyeceğini söylemiştim. Ancak son hafta değişebilir. Futbol bu. Tabii değişmesi için müsaade edilmesi lazım. Hakemler de müsaade edecek. Bu hafta ilginç şeyler oldu. Verilen goller, verilmeye goller" dedi.

Hepsi de deplasmana gidiyor


Kolgu, son hafta Adana Demirspor, Giresunspor ve Adana Demirspor'un son maçlarını deplasmanda oynayacağını kaydederek, "Bu hafta üçünün de hata yapmasını beklemiyordum. Ama haftaya deplasmana gidilecek ve hepsinin de rakipleri çok da kolay değil" dedi.

"Yan hakem sol bek oynuyor"


Pozisyonda yan hakem için "Sol bek oynuyor" ifadesi kullanan Dolgu şunları söyledi: "Bu kadar bariz pozisyon nasıl verilmez. Ben çok kızgınım. Sen maçın skoruna etki edecek bir hatayı yapamazsın böyle bir yarış içinde. Adanademir'in maçı çevirecek gücü var ama konu bu değil. Bu pozisyon buz gibi gol. Futbol adına bu hafta bunu yapamazsınız."

"Düdüğünü asmıyorsa MHK'ye güvenim kalmaz"

TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen, pozisyonu şöyle değerlendirdi: "Burada bayrak kalkmaması gerek. Bu skandal.Yılların bir hakemi gözünün önünde ofsayt kararı vermesi kabul edilemez. Ben hakemin yerinde olsam bugün düdüğümü asarım.

 

Yardımcı hakem bayrak kaldırsa da bu pozisyona hakem ofsayt veremez. Evime götürür otururum. Bu maçtan sonra düdüğünü asmıyorsa benim MHK'ye güvenim kalmaz. Önce golü veriyor. Suat Arslanboğa kendi kendini yaktı."

Süper Lig'de forma giydi

Kolgu, Bursaspor, Göztepe Diyarbakırspor, Sakaryaspor, Manisaspor, Kocaelispor ve Ankaragücü'nün de aralarında olduğu birçok takımda uzun yıllar top koşturdu. Süper Lig'de de yıllarca forma giyen Kolgu, 2009'da Bozüyükspor formasıyla futbola veda etti. 

Senin için hazırladığımız haberler