TRT'den futbolseverleri üzen açıklama! Süper Lig özetleri ve 1.Lig maçları...

09.08.2024 - 23:38 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 00:12

Sakaryaspor-Ankara Keçiörengücü maçını yayınlayamayan TRT Spor, Galatasaray-Hatayspor maçının özet görüntülerini de veremedi. Konu üzerine TRT'den açıklama geldi.

TRT'den futbolseverleri üzen açıklama! Süper Lig özetleri ve 1.Lig maçları...

AJANSSPOR HABER

Daha önce 2024/2025 sezonu TFF 1.Lig maçlarını yayınlayacağını açıklayan TRT Spor, bu akşam Sakaryaspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanan mücadeleyi ekranlara getiremezken Süper Lig karşılaşması olan Galatasaray-Hatayspor karşılaşmasının da özet görüntülerini izleyiciyle buluşturamadı.

Açıklama geldi

İki mücadelenin de bitmesini ardından TRT Spor cephesinden açıklama geldi.

"Anlaşma sağlanamadı"

Stadyum programında TRT Spor adına açıklama yapan Özgür Buzbaş: "Bu akşamki yayınımızda Galatasaray-Hatayspor karşılaşmasının özet görüntülerine maalesef yer veremeyeceğiz. TRT yıllardır olduğu gibi milletimizin ve futbolseverlerin lehine olacak şekilde tüm fedakarlıkları sezon öncesinde yaparak yayıncı kuruluşla anlaşma zemini yakalamak istedi. Ancak bu anlaşma zemini sağlanamadı. Bundan sonraki gelişmeleri zaman gösterecek.

İlgini Çekebilir
Türk futbolseverler bunu da gördü! Sakaryaspor maçı telefondan yayınlandı
Habere Git

Kameralarımız hazırdı

Biliyorsunuz Türkiye’nin spor ekranı olarak TRT Spor yıllardır Süper Lig maç özetlerini ve Birinci Lig karşılaşmalarını ekranlarınıza getiriyor. Ancak bu akşam Sakaryaspor-Keçiörengücü karşılaşmasında canlı yayın ekiplerimiz ve kameralarımız hazır olmasına rağmen bu karşılaşmayı sizlerle maalesef paylaşamadık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler