TSYD'de İl Temsilciler Toplantısı Yapıldı! Başkan Tongsir'den Açıklama

17.12.2022 - 12:07 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 12:22

Son dakika spor haberleri | Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) temsilcileri TSYD İl Temsilciler Toplantısı'nda bir araya geldi. İşte tüm detaylar...

TSYD'de İl Temsilciler Toplantısı Yapıldı! Başkan Tongsir'den Açıklama

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezince düzenlenen “TSYD İl Temsilciler Toplantısı” İstanbul’da yapıldı. İl temsilcileri toplantısı TSYD Levent tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD Koordinatörü Birgül Pullukçu ve 71 ilden gelen temsilciler katıldı.

Başkan Tongsir il temsilcilerini bilgilendirdi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, il temsilcilerini yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında bilgilendirdi. Tongsir, kendi dönemlerinde çeşitli spor ve sosyal aktivitelerin yapıldığını, TSYD'ye yeni modern birimler kazandırdıklarını belirtti.

Tongsir: "Anadolu'daki temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır"

Oğuz Tongsir, "Üstlendiğiniz görevi hakkıyla yapıp, bütün zorlukları göğüsleyen siz Anadolu’daki temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Neler yaptığınızı biliyoruz. Sizler meslektaşlarınızın işini kolaylaştıran önemli bir sorumluluğu ve görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Emeklerinize sağlık, iyi ki varsınız." dedi.

İlgini Çekebilir
Olimpiyat kotası için büyük rezalet... Türkiye denetim altında
Habere Git

"Bizden-sizden diye ayrışım yapmıyoruz"

Tongsir, "Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu TSYD olarak yaşıyoruz Biz herkesi kucaklıyoruz. Bizden-sizden diye ayrışım yapmıyoruz. Anadolu ile TSYD daha da güçlendi. Bu birlikteliğimiz herkese örnek olsun“ ifadelerini kullandı.

Van depreminde yıkılan Atatürk Stadyumu'nda basın tribünü yok

28 yıllık TSYD Van Temsilcisi İkram Kali de temsilciler toplantısına katıldı. Kali, 2011 Van depremlerinde ağır hasar görerek yıkılan Atatürk Stadyumu tribününün yerine geçici tribün yapıldığını ve basın tribününün olmadığını söyledi. Kali, Van'ın yeni stadyuma ihtiyacı olduğunu belirtti.

İkram Kali, "Van'da 1994-1996-97 futbol sezonları başında Vanspor, Elazığspor, Erzurumspor, Bingölspor ve Siirt Köy Hizmetlerispor kulüplerinin katılımıyla dörtlü Van TSYD Doğu Turnuvası düzenledim." diyerek sözlerine başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe rahat nefes aldı, Pedro'daki risk kalktı! İşte dönüş tarihi...
Habere Git

Kali, "1998-99 futbol sezonunda çıtayı yükselterek Cumhuriyetin 75. Yılı nedeniyle Vanspor, İstanbul'dan Sarıyerspor, Zeytinburnuspor, Ankara'dan Sekerspor'un katılımıyla Van TSYD Cumhuriyet Kupası turnuvası düzenledim. Ayrıca seminer ve futbol kuralı eğitimleri gerçekleştirdim" şeklinde konuştu.

Tongsir'den Cumuhuriyetin 100. yılında turnuva önerisi

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Cumuhuriyetin 100. yılı ve TSYD'nin 60. kuruluş yılı nedeniyle 2023 yılında temsilcilerin illerinde turnuvalar düzenlemesi önerisinde bulundu. Tongsir, düzenlenecek organizasyonlara destek olacaklarını kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler