Tuchel: "Başakşehir'e büyük saygı duyuyorum"

09.12.2020 - 23:13 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 23:13

Dün gece Paris Saint Germain ile Başakşehir karşılaşmasının 4. hakemi Sebastian Coltescu yaptığı ırkçı saldırı sonrası yarım kalan müsabaka tamamlandı. Temsilcimiz Başakşehir, Paris Saint Germain'e 5-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Maç sonunda Paris Saint-Germain FC teknik direktörü Thomas Tuchel ve açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Irkçı hakem Sebastian Coltescu'nun tutumu nedeniyle yarım kalan Paris Saint Germain- Başakşehir maçı kaldığı 14. dakikadan itibaren kaldığı yerden devam etti. Başakşehir, son maçında konuk olduğu Paris Saint Germain'e 5-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Maç sonrası Paris Saint-Germain FC teknik direktörü Thomas Tuchel yaptığı açıklamada Başakşehir'e büyük aygı duyduğunu ifade etti.

Thomas Tuchel "Bence her şey söylendi. Dün ve bugün duruşlar sergilendi. Irkçılığa karşı net bir duruştu. Artık soruşturmayı beklemeliyiz. Bugün çok iyi bir maç çıkardık. Takımımın böyle bir performans göstermesi gerekiyordu. Bu gruptan 1. çıkmak bizim için büyük bir başarı" değerlendirmesinde bulundu.

"Başakşehir ilk maçta daha güçlüydü"

Alman teknik direktör Tuchel "Bugün kazanamadı Başakşehir ama ilk maçlarda çok güçlülerdi. Şampiyonlar Ligi'nde ilk sezonlar böyleydi. Yakın olduğunuz maçları kaybedersiniz. Biraz daha tecrübeyle rakipler avantaj yakaladı. Başakşehir'e karşı oynamak iyi bir deneyimdi, onlara büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.


Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler