Tuchel kararsız! Kafasında iki seçenek var...

30.09.2019 - 13:31 | Son Güncellenme: 30.09.2019 - 10:33

Tuchel kararsız! Kafasında iki seçenek var...

Yarın Galatasaray'ın konuğu olacak PSG'de teknik direktör Thomas Tuchel'in tercihleri büyük merak konusu. Alman teknik adamın ileri uçta kimi kullanacağı belirsizliğini koruyor.

Hafta sonu Bordeaux karşısında Neymar'ın golüyle 1-0'lık bir galibiyet elde eden PSG'de Brezilyalı yıldız cezası sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. 

İleri uçta sakatlığını atlatan Kylian Mbappe son maçın yarım son yarım saatinde forma giydi. Icardi, Cavani ve Choupo-Moting'in de Galatasaray'a karşı süre almalarında bir sıkıntı bulunmuyor. Ancak Tuchel'i düşündüren hiçbir golcü oyuncusunun fizik olarak tam hazır durumda olmaması. 

L'Equipe gazetesinin haberine Alman teknik adamın sahte 9'lu bir 4-3-3 deneyebilir. İleri uçta Di Maria ya da Sarabia'nın forma giyebileceği ifade ediliyor. Yine dört merkez orta sahalı bir 4-4-2 de alternatifler arasında. Bu tercihte orta sahanın Gueye, Marquinhos, Verratti ve Ander Herrera'dan oluşması gündemde.

Defans hattında ise Meunier, Thiago Silva ve bernat'ın yerleri garanti. Diğer stoper için Kimpembe ve Diallo arasında bir seçim yapmak zorunda Tuchel. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler