Tuchel, Khedira transferini istedi mi?

22.09.2020 - 12:12 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 12:17

Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira, Juventus'ta gözden düştü. Futbolcuya Galatasaray'ın dışında PSG'nin de talip olduğu iddiaları gündemde. Tuchel, Khedira'yı mı istiyor? İşte detaylar...

Tuchel, Khedira transferini istedi mi?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İtalya Ligi'nde Juventus forması giyen Sami Khedira'nın adı transferde Galatasaray ile anılıyor. Alman futbolcuyla ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Khedira, hangi takıma transfer olacak? Detaylar haberde...

Khedira, PSG'ye mi transfer olacak?

Juventus ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sami Khedira'ya Paris Saint Germain'in teknik direktörü Thomas Tuchel'in çok yakından ilgi gösterdiği ve futbolcunun Fransız ekibine transfer olabileceği iddia edildi.

Pirlo'nun planları arasında yok

SKY'a göre; Sami Khedira, Juventus'u çalıştıran Andrea Pirlo'nun planları arasında yer almıyor. Şu ana kadar Paris Saint Germain'in Khedira için Juventus'a resmi bir teklifi olmadı. Tuchel'in Khedira transferine onay vermeye hazır olduğu ve transfer döneminin 5 Ekim tarihine kadar devam ettiği de hatırlatıldı.

Galatasaray, Khedira'dan rapor istedi iddiaları...

Bu arada Galatasaray'ın Khedira'nın yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bu transferde temkinli olduğu ve futbolcunun transferinin gerçekleşmesi için oyuncudan rapor istediği gündemde. 

Khedira düşüş yaşıyor

33 yaşındaki Alman futbolcu, geçen sezon Juventus'ta 18 maçta 978 dakika süre aldı ve 1 asist üretti. Transfermarkt verilerine göre; 6 yıl önce güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olarak gösterilen Khedira'nın şu anki güncel değeri ise 4 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler