Tuchel'den futbolculara örnek yaklaşım!

19.04.2020 - 17:13 | Son Güncellenme: 19.04.2020 - 17:13

Fransa'da PSG kulübünün teknik direktörlüğünü yapan Thomas Tuchel'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Alman çalıştırıcı, koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu arada futbolcularına olan yaklaşımıyla örnek oldu.

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain'in teknik direktörlüğünü yapan Thomas Tuchel, koronavirüs günlerinde futbolcularıyla olan iletişiminin nasıl olduğunu anlattı. Tuchel, oyuncularını sürekli rahatsız etmediğini vurguladı

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Tuchel, futbolcularını rahatsız etmiyor

COVID-19 salgını sebebiyle sıkıntılı günler geçiren Fransa'da PSG'nin teknik direktörü Thomas Tuchel, futbolcularına mesaj atmadığını açıkladı. Asistanlarıyla sürekli olarak temas halinde olduğunu anlatan Alman teknik adam, futbolcularla sık sık fikir alışverişinde bulunmuyor.

Tuchel: "Onları yalnız bırakayım dedim"

Tuchel bunun nedenini ise," "Onları biraz yalnız bırakayım diye düşündüm. Neticede garip bir durumla karşı karşıyayız" dedi.

Tuchel: "Futbol iyi bir zihin dağıtma yöntemi olabilir"

Öte yandan Tuchel, 17 Haziran'da başlaması beklenen Fransa Ligi hakkında da, "Güçlü kalmamız ve güvenli olabilmemiz gerekiyor. Kolay değil ama mümkün. Futbol da iyi bir zihin dağıtma yöntemi olabilir" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler