"Tudor bitmiş, sıfıra inmiş bir adam"

25.04.2017 - 12:27 | Son Güncellenme: 25.04.2017 - 12:27

AJANSSPOR -  Açıldığı günden bu yana sporseverlerin ilgi odağı olan S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki gelişmeler masaya yatırıldı. Moderatörlüğünü Selçuk Aytekin’in yaptığı programda Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ertül’ün S Sport’ta yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Süper Ligdeki yarış hakkında…

Ligdeki sıralama, Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir, Trabzonspor ve Galatasaray'a doğru gidiyor. Beşiktaş'ın yorgunluğunu biliyorduk ama sahaya çıkan doğru 11, ideal 11'di. Beşiktaş'ın alışılmış kadrosunu bozunca, takımın saha içindeki formasyonu değişti.

“Tolgay, Ersun Yanal’a selam yolladı”

Babel'in, Aboubakar ile çift forvet gibi gözükmesinin sebebi, takımın formasyonunun bozulması. Tolgay, muhteşem bir maç oynadı kendi kariyeri açısından. Adanaspor maçı Tolgay'ın maçı oldu. Ersun Yanal'ın Tolgay'ı istediğini biliyoruz. Tolgay selam çaktı Yanal'a. Tolgay'ı parlatma maçıydı.

“TFF için önemli bir veri”

Amacına uygun mu yapılıyor Passolig? Toplu biletin kralı, kara borsanın kralı yapılıyor. 20 bin Beşiktaş taraftarı maça gitmemiş. Tribünde bir şey olursa, derbiyi kaçırırız diye düşünerek. Bu, Türkiye Futbol Federasyonu'na garabeti ortadan kaldırmaları için bir veridir.

“Her maç eğlendiriyor”

Beşiktaş'ın her maçı Holywood filmi gibi. Kötü gününde bile eğlendiriyor, aksiyon var, pozitif bir takım. Şenol Güneş olsam, şampiyonluğun benim üzerimden konuşulmasını isterim. İçine Fenerbahçe, Galatasaray katılmadan…

Talisca Beşiktaş’ta kalır mı?

Anderson Talisca'nın Beşiktaş'ta kalma ihtimali git gide azalıyor. Talisca'nın değerini artıyor. Asist tarafında da kendisini geliştireceğini düşünüyorum.

Basın mensuplarına yapılan saldırı sonrası nasıl bir ceza gelebilir?

Emre bu saldırıların içinde yok, onun cezası ayrılacak. Alt sınırda tutarlar. Ufuk, Volkan ve Yalçın'a ise en üst sınırdan ceza verilmeli. Canileşmiş futbolcu müsveddeleri olarak gördüm. Başakşehir'de omurga çatladı. Bu oyuncuların sezonu kapattığını düşünüyorum.

Basketbolda Final-Four zamanı…

Fenerbahçe süpürmeyi hak ediyor Panathinaikos'u. Fenerbahçe, oradaki iki maçı unutması ve oynanmamış kabul etmesi halinde; bu maç tadından yenmez.

“Galatasaray’ın kötü yönetildiği gerçek”

Dursun Özbek bıraksın derken, işin mali tarafı aklıma geliyor ama Galatasaray'ın kötü yönetildiği bir gerçek. Dursun Özbek'in çelişkilerini, avantajını, dezavantajını görüyorsun en azından. Ne iş yapar Tudor?

“Igor Tudor, bitmiş bir adam”

Tudor dik duruşu bıraktın, Riekerink olmayı kabullendin. Şu anda Sneijder ile arkadaş mı oldun? "Tudor, Dursun Özbek'in çok rahat vazgeçebileceği bir piyon durumunda. Yarın Sneijder'le mi oynayacaksın, Josue'yle mi; Bruma ile mi, Rodrigues'le mi? Sıfırsın, bitmiş bir adamsın sen.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler