"Tudor koşan ve şikayet etmeyen oyuncuyu severdi."

05.05.2020 - 00:12 | Son Güncellenme: 05.05.2020 - 00:19

"Tudor koşan ve şikayet etmeyen oyuncuyu severdi."

Şubat ayında transfer olduğu Macaristan Ligi ekibi Kisvarda'daki sözleşmesi feshedilen Rumen sol bek Iasmin Latovlevici, Galatasaray günlerinden ve teknik direktör Igor Tudor'dan bahsetti. 

Rumen basınına konuşan Latovlevici, Karabükspor ve Galatasaray'da birlikte çalıştığı teknik direktör Igor Tudor hakkında, "Igor Tudor, koşan ve şikayet etmeyen oyuncularla çalışmayı seviyor. Askerleri seviyor. Tudor ile antrenman yapmak, disiplin ve zorluk açısından Laurențiu Reghecampf (Steaua Bükreş'teki eski teknik direktörü) ile deneyimlediğimin ötesindeydi." dedi. 

Hırvat teknik adamın yaptığının 'acımasız' olduğunu vurgulayan Rumen sol bek, "30 yaşında o kadar koşmak istemiyorsunuz. Fakat oluyor! Hayatta kalmak istiyorsanız, yapacak hiçbir şey yok. Galatasaray'a gitti ve beni orada istedi." ifadesini kullandı.

Galatasaray'da başarılı olamamasını sakatlığına bağlayan 33 yaşındaki futbolcu, "Burnumdan ve çenemden ameliyat olduktan sonra Galatasaray'a gittim. Bir dostluk maçında olmuştu. Teknik direktör devre arasında çıkmak isteyen olup olmadığını sordu. İyi olmadığım halde çıkmadım. Maçı tamamlayabileceğimi düşündüm. İkinci yarıda ağzım sağa, burnum sola gitti. Hastaneye yetiştirdiler ve ameliyat ettiler. Galatasaray'a böyle gittim, iki hafta yattıktan sonra. Kaslarım zayıfladı. İdmana gittim ve kendimi zorladım. Galatasaray'da, güzel bir statta, dolu tribünler önünde oynamyı kim istemez ki? Eğer sakat gitmeseydim, işlerin farklı olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Bursaspor'dan Kisvarda'ya Şubat ayında transfer olan Latovlevici, izin almadan ülkesine gitmesi nedeniyle Macar ekibinden kovulmuştu.

LATOVLEVİCİ HAKKINDAKİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

 

Senin için hazırladığımız haberler