Tudor'dan flaş Fatih Terim sözleri!

09.12.2017 - 19:45 | Son Güncellenme: 09.12.2017 - 19:45

Tudor'dan flaş Fatih Terim sözleri!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Galatasaray - Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Tudor, 4-2 kazandıkları maçı ve futbolcularının performansını değerlendirdi.

Tudor'un sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle

Ortada hiçbir şey yokken 2-0 geriye düştük. Devre arasında oyuncularıma bu maçı çevireceğimizi belirttim. Onlara inandığımı söyledim. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet. 1 kişi fazla oynamanın avantajını kullandım ve Maicon - Garry Rodrigues değişikliğini yaptım. Serdar ve Deyayer hızlı olduğu için ikisini stoperde oynattım. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Rakiplerimiz sahamıza gelecek ama şu anda odak noktamız Malatyaspor maçı. Bunları konuşmak anlamsız. Geleceği konuşmanın anlamı yok.

Igor Tudor basın toplantısında ise, 

İlk yarı ve ikinci yarı arasında siyahla beyaz kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Ortada bir şey yokken 2-0 geriye düştük. İlk yarıda oyuncularıma bir şey diyemezdim. Onlara güvenimiz gösterdim. 1 kişi fazla oynamak avantaj. Taraftarımızı unutmamak lazım. Onlara teşekkür ediyorum. Videolarından söylenen önemli bir temas yok. Ama net göremedim. Cezanın kalkması noktasında başvuru yapılacaktır. Gomis bizim için önemli bir oyuncu. (Gomis'ın kırmızı kartı hakkında)

Muslera'dan çok memnunum. Ofansif oynamak için Maicon'u çıkarttık. Aklınıza bir şey gelmesin. Muslera ve Maicon'dan çok memnunum. Bu sistemlerle ilgili saatlerce konuşabiliriz. 2-0 geriye düşen bir takım vardı. Bu şekilde risk aldık. Sonuçta bir değişiklik yapıldı. Bu da benim tercihimde başarılı olduğumu gösteriyor. 

Fatih Terim'in isminin Galatasaray'la anılması ve taraftarın tepkisi sizi rahatsız ediyor mu?

Teknik direktörseniz buna alışkın olmalısınız. 2-0 geriye düşüyorsanız ve hoca olarak tüm sorumluluk sizde olduğu için tepkiler normal. Hocanın adının geçmesi ve hocaya reaksiyon olması normal.  

Video - Tudor'un basın toplantısı

Senin için hazırladığımız haberler