Tudor'dan oyunculara: "Bu durum gevşetmesin"

21.08.2017 - 08:55 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 08:55

Tudor'dan oyunculara: "Bu durum gevşetmesin"

Osmanlıspor maçındaki başarılı futbolunu 3 golle süsleyerek 3 puanı hanesine yazdıran Galatasaray’da bu başarının mimarı olarak kabul edilen teknik direktör Igor Tudor, 91. dakikaya da damga vurdu... Hırvat çalıştırıcı, başkentteki karşılaşma sonrası soyunma odasında önemli bir konuşma yaptı.

Odaya girer girmez futbolcular dışındaki herkesi dışarı davet eden Tudor, isteğinin yerine getirilmesinin ardından baş başa kaldığı oyuncularını hem tebrik etti hem de uyarılarda bulundu.
Herkes sizi övecek ama...Kayserispor’un ardından Osmanlıspor karşısında da iyi performans sergilediklerini ifade eden Tudor, “Sezona galibiyetlerle başlamak bizim için çok önemliydi. İyi oynadınız. Hepinizi tebrik ediyorum ama daha yolun başında olduğumuzu unutmayın.
Sezona iyi başladığımız için her yerden büyük övgüler alacaksınız. Bu durum sizi gevşetmesin. İyi takımsınız ama daha da iyi olacaksınız ve olmak zorundasınız. Böyle gidersek bu ligde bizi kimse tutamaz” ifadelerini kullandı.
90 dakika aynı oyunIgor Tudor, konuşmasının sonraki bölümünde ligin ilk iki haftasında gördüğü eksikleri de anlattı. Özellikle fizik kondisyon durumuna dikkat çeken Hırvat teknik adam, “70’inci dakikaya kadar gayet iyiydik ancak ondan sonra oyundan düştük, tempomuzu yitirdik.
Bu da oyun üstünlüğünü rakibe kaptırmamıza yol açtı. Bize maçı getiren o 70 dakikalık enerjimizi 90 dakikaya çıkarmalıyız. Maça nasıl başladıysak, son düdük çalana kadar aynı tempoda devam etmenizi istiyorum” diye konuştu.

Fernando ve N'Diaye'ye özel idman

G.SARAY Teknik Direktörü Igor Tudor, takıma geç katılan ve yeterli idman yapamadan forma giyen Ndiaye ve Fernando’nun fizik kondisyon güçlerini yükseltmek amacıyla iki futbolcuya özel antrenman programı uygulama kararı aldı. İki oyuncu milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada ekstra güçlenme idmanları yapacak. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler