"Tudor'u herkes tanıyor bunda emeğimiz var"

28.04.2017 - 17:34 | Son Güncellenme: 28.04.2017 - 17:34

AJANSSPOR ÖZEL- Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Feridun Tankut'un röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Hedefimiz galibiyet'

İlk olarak Gaziantepspor karşılaşmasıyla sözlerine başlayan Feridun Tankut, "Gaziantepspor ve bizim için zor bir maç olacak. Gaziantepspor alt sıralardan kurtulmak isterken, biz de galibiyet alarak üst sıralardaki yerimizi almak istiyoruz. Hedefimiz mutlak galibiyet"

'Tudor'u herkes tanıyor bunda emeğimiz var'

Eski teknik direktörleri Tudor hakkında ise Başkan Tankut, "Tudor konusunda fazla bir şey demek istemiyorum. Türkiye getirdiğimizde Tudor'u kimse tanımıyordu, şu anda Tudor'u bütün Türkiye tanıyor.  Bizimde bunda emeğimiz olduğunu düşünüyorum. Kendi getirdiğimiz hocanın başarılı olmasını isteriz. Büyük takımlarda çalışmak kolay değil. Umarım Tudor süreci çabuk atlatır" ifadelerini kullandı.

'Taraftarımız bize destek versin'

Radyospor'da Salim Manav'ın konuğu olan Feridun Tankut, Karabükspor taraftarlarına  ise; "Sezonun renkli takımı olduk, taraftarımız bizi izlesin ve bize destek versin. Şu ana kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" mesajını gönderdi.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler