Tudor'un gidişi Feghouli'yi rahatsız etti!

17.01.2018 - 09:21 | Son Güncellenme: 17.01.2018 - 09:21

Sofiane Feghouli, Tuzlaspor maçında rakibine tekme atınca bardağı taşırdı. Yıldız oyuncu sert bir şekilde uyarılacak. 

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da gündem Sofiane Feghouli... Tuzlaspor ile oynanan hazırlık maçında rakibine topsuz alanda çok sert bir hareket yapan Feghouli bardağı taşırdı... Igor Tudor'un gidişinden olumsuz etkilenen ve Fatih Terim sonrası disiplinsiz hareketleri ile dikkatleri çeken Cezayirli yıldız artık bardağı taşırmış durumda. Tuzlaspor maçındaki sert faulü sonrası Feghouli'yi hemen oyundan alan Fatih Terim'in yıldız oyuncuyu sert bir şekilde uyarması bekleniyor.

Yedek kulübesi yolu gözüktü!

Sezonun ilk yarısında oynanan Trabzonspor maçında kırmızı kart gördügünü için 3 maç forma giyemeyen Feghouli konusundaki krize hemen çözüm bulmak isteyen Terim'in bu konuda başarılı olup olmayacağı merak konusu. Viitorul ve Tuzlaspor maçlarında yıldız futbolcuyu ikinci yarıda oynayan tecrübeli teknik adamın Kayserispor maçında da benzer bir uygulamaya imza atması bekleniyor.

Tudor'un ayrılışı mı etkiledi?

Ortaya atılan bir iddiaya göre Tudor tarafından transfer edilen ve Hırvat hocayla çok yakın bir ilişki kuran Feghouli yapılan operasyondan rahatsız oldu... Cezayirli yıldızın Tudor'a haksızlık yapıldığını düşündüğü ve bu durumun performansına da olumsuz yansıdığı belirtiliyor. Yönetim çok önemli bir mali yükün altına girerek aldığı Feghouli konusundaki krizin bir an önce son bulmasını istiyor. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler