Tugay Kerimoğlu açıkladı: "Okan Buruk'ta bir sorun var"

22.08.2024 - 01:02 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 09:09

Tugay Kerimoğlu, Young Boys'a 3-2'lik skorla mağlup olan Galatasaray'ı değerlendirdi. Kerimoğlu, "Okan Buruk'un surat ifadesi hiç hoşuma gitmedi" dedi.

Tugay Kerimoğlu açıkladı: "Okan Buruk'ta bir sorun var"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Young Boys'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmayı TRT Spor'da Tugay Kerimoğlu yorumladı Kerimoğlu, Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un bir sıkıntısı olduğunu dile getirdi.

‘’Disiplin ve konsantrasyon önemli’’

Galatasaray’ın Young Boys deplasmanında aldığı yenilgi hakkında konuşan Kerimoğlu, ‘’Disiplin ve konsantrasyon önemli demiştik. İlk 45 dakika geneline baktığımızda rakibe uzak, agresif olmayı tercih etmeyen görüntü... Topa sahip olduğunda oyunun yönünü değiştirmekte geciken bir Galatasaray vardı’’ dedi.

‘’Olumlu bir görüntü yok’’

Galatasaray oyununu beğenmediğini belirtip sözlerine devam eden Kerimoğlu, ‘’İlk 45 dakikayı yorumlayacağım ama olumlu bir görüntü olmadığı için yorumlayamıyorum. Rakibin oynadığı uzun top var ve savunmadaki dört isminde birbirinden kopuk. Çok geniş alanlar verip düşen topları da kovalamadılar’’ şeklinde ifade etti.

‘’Özel işler yapan Ziyech’’

Sonradan oyuna dahil olan Ziyech hakkında Kerimoğlu, "İkinci yarıda Ziyech oyuna girince pas açılarında olması, pas opsiyonu yaratması, oyunu yönlendirme anlamında özel işler yapan Ziyech vardı. Biraz değişkenlik gösterdiği noktada Galatasaray etkili olmaya başladı’’ ifadelerini kullandı.

"Bir sorun var"

Teknik direktör Okan Buruk hakkında Kerimoğlu, "Okan Hoca'nın surat ifadesi hiç hoşuma gitmedi. Bir sorun var. Ne olduğunu bilmiyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler