Tugay Kerimoğlu: "Beşiktaş'ta bu akşam görünmez kahraman Atiba'dır"

24.11.2018 - 21:18 | Son Güncellenme: 25.11.2018 - 00:18

Tugay Kerimoğlu: "Beşiktaş'ta bu akşam görünmez kahraman Atiba'dır"

Tugay Kerimoğlu, Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kerimoğlu'nun değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

Genç oyuncu sahaya çıkmalı ve şans verilmedi. Artık genç oyuncunun yaşı falan olmaz. Kalitesi varsa takıma koyarsın. Bu maçta çok sırıttılar mı? Artı işler yapan bir görüntü çizdiler. Mücadeleci özelliklerini ortaya koyuyorlar. Beşiktaş'ta Ljajic faktörü var. Beşiktaş'ta bu akşam görünmez kahraman Atiba'dır. Her pozisyonda kendisini görebiliyorsun. Beşiktaş'ın böyle bir oyuncusu var. Buna saygı gösterilmesi gerekiyor. Çok katkı verdi.

Bireysel anlamda düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Kompakt bir Beşiktaş gördük. Mücadeleyi beraber yaptılar ve fark ortaya çıktı. Ankaragücü karşısında Beşiktaş beraber oynama kültürünü gösterdi. Ljajic işleri doğru yaptı. Atiba da iyi oynadı. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek gerek.

Ljajic gibi bir oyuncu elinizde varsa, arkasına koşan bir oyuncu koyarım. Ondan da iş bitirmesini isterim. Ljajic'in ortaya çıkma sebebi belli. Takımın boyunu kısalttığını gördük. Hem oynayan hem de oynatan bir görüntü vardı. Görünmeyen bölümlerde enteresan rolleri var. Bu insanlar elit insanlar. Ljajic tarzı oyunculara sahip çıkacaksınız.

Karius bazı pozisyonlarda iyi uzandı. Ayrıca bugün Ljajic'in frikik pozisyonundaki vuruş tekniği Cristiano Ronaldo'daki gibiydi. Ronaldo'nun da bir golü vardı.

Galatasaraylıların merakı var. VAR'a neden gidilmedi diye soruluyor. VAR açısından, karar veriken biraz acele etmenin de verdiği dezavantajları var. Böyle bir teknoloji varken hakem hatalarının bu seviyede yapılmaması gerekiyor.

Ankaragücü - Beşiktaş maçında ev sahibi takımın oyuncusu Pinto'nun rakibine teması var mı? Var. O zaman pozisyon penaltı.

Senin için hazırladığımız haberler