Tugay Kerimoğlu: 'Birisinin Galatasaray'ın formasının ağırlığını anlatması lazım'

28.11.2018 - 23:02 | Son Güncellenme: 29.11.2018 - 02:02

Tugay Kerimoğlu: 'Birisinin Galatasaray'ın formasının ağırlığını anlatması lazım'

Tugay Kerimoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup olduğu maçın ardından konuştu.


beIN Sports'ta konuşan Kerimoğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Tugay Kerimoğlu:

'Ben şunu kabullenemiyorum. Kazanırsınız ya da kaybedersiniz, mücadele ruhundan uzaksanız sıkıntı. Birisinin futbolculara Galatasaray'ın formasının ağırlığını anlatması lazım.'

Kırılgan yapı özelliği çıkmaya başladı. Hangi maçta olursa olsun bunu görüyorum. Sinirliyim. Kaybetme iç güdüsünü birileri kendinde huy yapmış. Ben kazanmayı tercih eden birisiyim.

Fatih Hoca radikal karar almalı. Fatih Hoca yoluna Galatasaray'a hizmet edecek oyuncularla devam etmeli. 2. golü hatırlayın; adamlar elini kolunu sallayarak bizim 1. bölgemize geliyor. Söylenecek bir şey yok.

Hafta sonu Beşiktaş maçı var. Değişiklikler onunla da ilgiliydi. Sakat ve cezalı çok. Hangi çözümü konuşacağız?

Galatasaraylılık çok farklı bir dünyadır. Oyuncu grubuna sahip çıkar, oyuncuyu kötülemez, sarılır. Ama oyuncu grubu da bir şekilde sahada hizmet etmesini bilir. 

Fatih Terim'in kenardaki hırsı sahada yoksa bazı şeyleri konuşmaya gerek yok. 

Bu Galatasaraylılıktır. Gençlerbirliği'ne Ankara'da mağlup olmuştuk. Fatih Hoca, basın toplantısında ayrıldığını açıklamıştı. Biz otobüsü bildiğin sallamaya başladık. 'Hoca bırakırsa biz de bırakıyoruz' diye. Bizim UEFA'yı aldığımız 1996-2000 süreci orada başladı.

Fatih Hocanın yerinde olsam isteyeceğim ilk şey santrfor. Kanatlarda kullanabileceği oyuncu var. Galatasaray'ın ihtiyacı olan bölge ön taraf ve defans.

Senin için hazırladığımız haberler