Tugay Kerimoğlu: "Bu akşam herkes keyif almıştır"

23.12.2018 - 18:23 | Son Güncellenme: 23.12.2018 - 21:45

Tugay Kerimoğlu: "Bu akşam herkes keyif almıştır"

beIN SPORTS yorumcularından Tugay Kerimoğlu, Galatasaray-Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"İki yarıda bambaşka Galatasaray"

İlk yarı ayrı, ikinci yarı apayrı bir Galatasaray. İkinci yarıdan daha çok keyif aldım. Sivasspor'u yabana atmamak lazım. Sivas şehrine yapılan transferlerin başarısı var. Robinho olsun, Roberto Carlos olsun. Hem tribünde izleyenler hem de sahada oynayanlar bu akşam keyif aldı.

"Galatasaray, rakibini iyi okudu"

Teknik direktörün oyunu okuması çok önemlidir. İkinci yarıda Galatasaray, Sivasspor'un silahı ile Sivasspor'u vurdu.

"VAR'ın faydası olacak"

VAR'ın düşme potasında ve şampiyonluğa oynayan takımlara faydası olmayacak mı? Bence kesinlikle olacak. Sezon sonuna doğru herkesin yorumunu merak ediyorum. Bir şeyleri eleştirirken doğru şekilde yorumlarsak sonuca ulaşırız. Galatasaray'ın ön libero pozisyonundaki Fernando ve Ndiaye, Robinho'yu karşılamakta geç kaldı. (Robinho'nun 2. golü öncesinde) Bazen bazı oyuncuları izlerken keyif alırsınız o bazı oyunculardan birisi de Robinho...

"Doğru hamleler gelirse..."

Galatasaray'ın transferde ilk tercihi bence santrfor olmalı. İki tane oyuncu alınacaksa santrfor ve stoper alınacaktır. Burada önemli olan oyuncu satışının da olabilmesi. Ozan Kabak'ın topu taça atması ve Mustafa Kapı'nın oyuna girmesini istemesi benim için gecenin en güzel hikayesi. Mustafa, Türkiye Kupası karşılaşmasında oyuna girememişti. Galatasaray'da hiçbir zaman hedefler bitmez. Devre arasında doğru takviyeler yapılırsa Galatasaray sonuna kadar yarışın içinde olacaktır. Galatasaray için doğru takviyeler bana göre santrfor ve stoper. Eren hakkında olumsuz düşünmedim fakat yetersiz kalıyor.

Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçı yorumları...

Ünal Karaman'ın yerinde olsam devre arasının gelmesini istemezdim. Ara transfer döneminin Trabzonspor'a iyi geleceğini düşünmüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler