Tugay Kerimoğlu: "Hayatım boyunca her türlü oyuncuyu izledim ama bu adam..."

26.09.2024 - 09:35 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 09:45

Galatasaray efsanelerinden eski milli fubolcu Tugay Kerimoğlu, PAOK galibiyetini değerlendirirken sarı kırmızılı takımın Uruguaylı ön liberosu Lucas Torreira'ya ayrı bir parantez açtı. İşte detaylar...

Tugay Kerimoğlu: "Hayatım boyunca her türlü oyuncuyu izledim ama bu adam..."

TRT Spor'da Galatasaray'ın sahasında 3-1 kazandığı PAOK, UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını değerlendiren Tugay Kerimoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"İlk sıraya Sanchez'i koyarım"

"İyi ve moralli başlamak her zaman önemlidir. Maçın oyuncusu olarak ilk sıraya Davinson Sanchez'i koyarım her topa doğru müdahale etti ve doğru bir şekilde oyuna soktu. Defansın lideri ve takım arkadaşlarına yol gösteriyor. Ismail Jakobs da çok enteresan bir oyuncu. Onu da parantez içinde yazarım."

"Torreira çok enteresan bir ön libero"

"Hayatım boyunca her türlü oyuncuyu izledim. Benim de idollerim arasında Guardiola vardır ama Torreira çok enteresan bir ön libero. Her oyun sıkıştığında takım arkadaşlarına nefes aldırıyor. Her şey var."

"Icardi'nin golle dönmesi çok önemli"

"Yunus Akgün'ün vermiş olduğu efor, takım içerisindeki agresifliği ve kazanma hırsıyla birlikte performansı belli bir şekilde gelişiyor. Icardi'nin golle dönmesi çok önemli, moral kaynağıdır.

"PAOK'un oynadığı oyun o kadar doğru ki..."

"PAOK, ben hayatımda bu kadar organize takım az gördüm. Oynadıkları oyun o kadar doğru oyun ki... Basit bir oyunu daha basit hale çevirip kendi oynadıkları oyundan zevk alıyorlar."

Senin için hazırladığımız haberler