Tugay Kerimoğlu, Kerem Aktürkoğlu'nu uyardı!

14.09.2024 - 23:35 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 23:44

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 5-0 yenmeyi başardı. Galatasaray'ı yorumlayan Tugay Kerimoğlu, Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tugay Kerimoğlu, Kerem Aktürkoğlu'nu uyardı!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile karşılaştı ve karşılaşma 5-0 Galatasaray üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ardından TRT Spor ekranlarından yorumlarda bulunan Tugay Kerimoğlu, takımdan yeni ayrılan Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Avrupa’ya gidiyorsan dönmeyin"

Galatasaray’dan ayrılan Kerem Aktürkoğlu hakkında Kerimoğlu, ‘’Kerem’in gitmesine üzülürsün. Yapmak istediklerini yapmış bir karakterin iyi ayrılmasını beklersin. Kerem Aktürkoğlu hakkını verdi ki Benfica’ya gitti. Avrupa’ya gidiyorsan dönmeyin. Var son zamanlarda öyle bir moda. Tatil dönemleri gelsin. Yoksa ne işi var Türkiye’de. Türkiye Ligi burada duruyor’’ dedi.

‘’Seni camia bundan sonra böyle hatırlasın’’

Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’da kendisini geliştirmesini ve iyi performanslar göstermesini isteyen Kerimoğlu, ‘’ Kerem’i bu saatten sonra bırakalım. Hem bizim için hem de Kendisi için en iyi performansını göstersin. Gerek milli takım için gerek Benfica’da kendini kanıtlamak için. Bırak geçmişini düşünme. Seni camia bundan sonra böyle hatırlasın’’ ifadelerini kullandı.

İlk maç, ilk gol

Öte yandan Kerem Aktürkoğlu, yeni takımı Benfica ile ilk maçında Santa Clara karşısında çıktı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Kerem, ilk maçında ağları havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler