Tugay Kerimoğlu, maç sonu Galatasaraylı yıldızı öve öve bitiremedi!

Orhan Gülek
18.02.2024 - 23:22 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 23:39

Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Ankaragücü - Galatasaray karşılaşması sonrası sarı kırmızılıların yıldız futbolcusunu öve öve bitiremedi.

Tugay Kerimoğlu, maç sonu Galatasaraylı yıldızı öve öve bitiremedi!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Eryaman Stadyumu'nda ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazandı.

Karşılaşma sonrası spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

"Galatasaray'ın sol tarafında artık problem olmayacakmış"

Galatasaray'ın yeni transferi Köhn hakkında konuşan Tugay Kerimoğlu, "Kazanma isteğinin ön planda olması zor olan deplasmanı ilk yarıda 3 golle kolaya çeviren bir Galatasaray. Direklerin adamı Oliveira geri döndü yine direğe vurdu. Köhn ile ilgili konuşursak sanki Galatasaray'ın sol tarafında artık problem olmayacakmış gibi duruyor. Oyun içindeki defansif özelliği ve hücuma destekleri iyiydi." dedi.

"Daha fazla basit oynayan Berkan var"

Berkan ile Torreira hakkında da konuşan Kerimoğlu, "Her oynayan oyuncuya 'Oynadığınız oyundan çok zevk aldınız mı' diye sorsanız hepsi de aldık diyecektir. Berkan'ın görevini yaptığını düşünüyorum. Çok fazla sırıtmadığı ortamda mücadele ederek o bölgeyi mücadelesiyle kapattığını düşünüyorum. Çok fazla süsleyen değil, daha fazla basit oynayan Berkan var. Torreira ile ikisini karşılaştırmak saygısızlık olur. İyi niyetinden hiçbir Galatasaray taraftarı şüphe duymaz." dedi.

İlgini Çekebilir
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na Galatasaray göndermesi!
Habere Git

"Bu yaşına rağmen etkilemiyor"

Mertens'in tüm takımı yönettiğini dile getiren Kerimoğlu, "Galatasaray çok istiyor, rakibi ısırıyor. Maçı kazanmak istediğini daha maçın başında rakibine belli ediyor. Sezon başından beri istek devam ediyor. Mertens tüm takımı resmen yönetiyor. Art arda maçlar oynaması bu yaşına rağmen etkilemiyor. Hocanın en başa koyduğu isimlerden biri her zaman." dedi.

Dries Mertens'in Galatasaray performansı

Galatasaray'da sezonun en önemli oyuncularından birisi olan Dries Mertens, Okan Buruk'un da saha içerisinde liderlerinden birisi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi Elemeleri de dahil olmak üzere şimdiden 35 maça çıkan Mertens, 7 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler