Tugay Kerimoğlu öve öve bitiremedi: "Gerçek isme gelelim"

06.10.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 21:58

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 1-0'lık skorla yenmeyi başardı. Sarı-Kırmızılı takımı TRT Spor'da Tugay Kerimoğlu yorumladı.

Tugay Kerimoğlu öve öve bitiremedi: "Gerçek isme gelelim"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan maçta Rams Park'ta Alanyaspor'u ağırladı. Akdeniz ekibini Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, puanını 22'ye çıkarttı ve liderliğini sürdürdü.

Galatasaray'ın, Alanyaspor'u mağlup ettiği karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. İşte detaylar...

"Camiada saygı kazanmak adına önemliydi"

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın galibiyetinin önemini şu sözlerle anlattı: "Bazen iyi, bazen problemli olduğu bölümler var ama galip gelmek; son iki maçta alınan skorlar, bugün itibarıyla kendini affettirme ve camiada tekrardan saygı kazanmak adına önemliydi."

"Bugün muhteşem oynadı"

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'daki performanslar hakkında ise şunları söyledi: "Bugün ilk yarıda özellikle Torreira ön plana çıktı. 1. sıraya Torreira derim. 2. sırada Jakobs, atletik ve aynı zamanda hem savunmayı hem de hücumu yapabilen bir sol bek görüntüsü veriyor. Oyundan kopmuyor. Rakiple dalaşıyor. 3. sıraya Sanchez derim, çok atletik. Bugün muhteşem oynadı."

"Gerçek isme gelelim"

Maçtaki tek golün sahibi olan Yunus Akgün'ün performansı hakkında Kerimoğlu, "Ama gerçek isme gelelim, Yunus'a (Akgün). Hem gol atacaksın, hem mücadele edeceksin, hem de oyunun iki tarafını da iyi oynayacaksın... " dedi.

G.Saray'a döndü

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak İngiltere Championship'te Leicester City'nin formasını giyen Yunus Akgün, sezon sonu itibarıyla Galatasaray'a geri döndü.

4 kez fileleri havalandırdı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Tete gibi kanat oyuncularının takımdan ayrılmasının ardından bulduğu forma şansını iyi değerlendiren Yunus Akgün, çıktığı 11 maçta 4 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler