Tugay Kerimoğlu: "Sacha Boey'yi gözüm kapalı gönderirim"

25.01.2024 - 23:14 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 23:16

TRT Spor'da eski futbolcu ve yorumcu Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu, Galatasaray'ın sahasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlu: "Sacha Boey'yi gözüm kapalı gönderirim"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların galibiyetini ve oyuncuların performansını TRT Spor yorumcuları Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

Kerem Aktürkoğlu özel işler yaptı

Kerem Aktürkoğlu'nun performansını öven Tugay Kerimoğlu, "Okan Buruk, Tete'nin performansından hiç memnun değil. Onun haricinde diğer isimlerin görevini yaptığını söyleyebilirim. Benim için ise birinci sırada Kerem Aktürkoğlu var. Çok fazlasıyla özel işler yaptığı bir gerçek." ifadelerini kullandı. 

Torreira'ya övgüler

Torreira'nın performansı hakkında İlker Yağcıoğlu: "Kerem ve Torreira bugün çok iyi maç çıkardı. Torreira özellikle 2 günde bir tazeleniyor, sıfırdan geri geliyor gibi. Bir önceki maçın yorgunluğu hiç hissettirmiyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi önde görüyorum"
Habere Git

Taraftarlara sabır diliyorum

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı hakkında İlker Yağcıoğlu, "Çok fazla pozisyon da üretmedi Galatasaray ama önemli olan kazanmak. Bundan sonrası için iki takım taraftarlarına da sabır diliyorum. Bu yarış kopacak gibi değil. Zorlansalar da kazanıyorlar. Son haftalara kadar bu şekilde gidecektir." ifadelerini kullandı.

Sacha Boey transferi 

Tugay Kerimoğlu, ismi Bayern Münih ile anılan Sacha Boey hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Bayern Münih, eğer Sacha Boey'ye 23 milyon Euro veriyorsa bunu hemen kabul ederim. Hiç düşünmeme gözüm kapalı kabul ederim. Bu transferin ligimizdeki diğer genç isimlere de olumlu etkisi olacağını düşünüyorum."

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan Sacha Boey sözleri: "Etkiledi bizi"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler