Tugay Kerimoğlu'ndan Muslera yorumu: "Sözleşmesi bitince..."

15.06.2020 - 10:23 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 10:25

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu, 2-0 biten Rizespor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Muslera'nın sakatlığıyla ilgili ne düşünüyor? Galatasaray kötü mü oynadı? Kerimoğlu değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlu'ndan Muslera yorumu: "Sözleşmesi bitince..."

AJANSSPOR

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve yardımcı antrenörlerinden biri olan ve günümüzde yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Tugay Kerimoğlu, sarı-kırmızılı takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kerimoğlu, Muslera'nın sakatlığıyla ilgili neler düşünüyor? 2021'de biten sözleşmesi uzatılacak mı? Galatasaray, Rizespor maçında nasıl oynadı? Kerimoğlu yorumladı.

Tugay Kerimoğlu: "Tekmelik konusunda problem vardı"

Muslera'nın takım adına önemine dikkati çeken Kerimoğlu, "Takımın yüzde 50-60'ı Muslera'dır. O bir liderdir. Kurtardığı maçlar var, şampiyonluğa ciddi katkıları var. Artık böyle bir karakterden yoksunsunuz. Üzücü bir olay Muslera'nın sakatlığı. Ama bir sonraki maça bakmak zorundasınız. Hayat devam ediyor. Gördüğüm kadarıyla tekmelik konusunda da problem vardı" ifadelerini kullandı.

"Sözleşmesi bitince uzatılır, yoluna devam eder"

Galatasaray'ın karakterli futbolcuları sahiplendiğini belirten Tugay Kerimoğlu, "Muslera her türlü fedakarlığı yapan bir oyuncu. Hayatımda gördüğüm en düzgün karakterlerden. Birlikte çalışma fırsatı bulduk. Sözleşmesi bitince de uzatır, yoluna devam eder" dedi.

"Muslera teklif gelmesine rağmen gitmedi"

Fernando Muslera'ya transfer teklifi olduğunu söyleyen Galatasaray'ın eski futbolcusu, "Muslera hiçbir zaman gitmeyi düşünen bir anlayışta olmadı. Hakikaten bizden biri gibi yaşadı. Tüm kulüplerden de ona karşı bir sevgi var" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın futboluna eleştiri

Öte yandan Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın Rizespor ile oynadığı maçta iyi bir performans sergileyemediğini belirterek, "Galatasaray iyi oynamadı. Beklerin gelip oyuna katılması, Falcao'nun servis yapması... Bu gibi şeylerden de Galatasaray çok uzak kaldı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler