Tugay Kerimoğlu'ndan Musrati övgüsü: "Takım arkadaşları ona alışmalı"

19.02.2024 - 23:30 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 23:41

Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında Konyaspor'u 2-0 Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun'un golleriyle mağlup etti. Mücadeleyi TRT Spor'da Tugay Kerimoğlu değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlu'ndan Musrati övgüsü: "Takım arkadaşları ona alışmalı"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'ın performansını TRT Spor'un Stadyum programında Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. Detaylar.

"Beşiktaş topu rakibe bırakamaz"

Beşiktaş'ın, Konyaspor karşısındaki performansını değerlendiren Tugay Kerimoğlu, "Beşiktaş camiası bu oyunu ne kadar kabul eder bilemem ama kendi evinizde rakibe topu bırakarak oynayamazsınız. Bugün kendi evinde tepki veremeyen, baskı yiyen bir Beşiktaş vardı. Bireysel yeteneklerin sahne almasıyla oyunu etki eden oyuncular vardı. Ancak bugün itibarıyla 3 puanı evinizde almak sevindirici." ifadelerini kullandı.

"Daha yaratıcı isimler oynamalı"

Beşiktaş'lı futbolcuları da değerlendiren Kerimoğlu, "Musrati oyunu temiz oynuyor. Oyunun yönünü değiştiriyor. Kendi bölgesini çok boşaltmıyor. Takım arkadaşlarının onunla oynamaya alışması lazım. Gedson koşar, mücadele eder, kazandığı topları basit oynar. Fazla ekstra işler beklemezsin. Ama biraz daha yaratıcı isimleri oynatmak lazım." dedi.

"Hoca takıma dokunamadı"

Tugay Kerimoğlu, Fernando Santos'u ise şu sözlerle değerlendirdi: "Muçi'ye destek verecek oyuncu yok. Bu oyun böyle devam ederse Cenk'i de Semih'in yanına çekersin sana bir şeyler hayal ettirebilir. Ama bizim ülkemizde sabır çok çabuk tüketiliyor. Bugün camiada yaşananlar belli. Hocaya zaman verelim dedik ama hoca ne yaptı? Takıma dokunduğunu görmedik."

"Oyun tatmin etmiyor"

Tugay Kerimoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: "Bugün hangi 11 çıkıyorsa çıksın oyuncular sahada mutlu olmalı. En büyük desteği de taraftarlardan almaları lazım. Taraftarlar bu oyuna ne kadar inanıyor ki oyuncuya destek versin? Taraftar da susuyor bir yerden sonra. Oyun tatmin etmiyor çünkü. Herkes rakibe saldıran, baskılı oynayan bir Beşiktaş hayal ediyor ama bugün sahada bu yok."

Senin için hazırladığımız haberler