Tugay Kerimoğlu'ndan Sara'ya: "18 milyon Euro'nun hakkı..."

22.08.2024 - 01:21 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 01:27

TRT Spor'da açıklamalarda bulunan Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın Norwich City'den rekor transferi Gabriel Sara'nın bonservis ücretine dikkat çekti. Detaylar...

Tugay Kerimoğlu'ndan Sara'ya: "18 milyon Euro'nun hakkı..."

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Young Boys'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmayı TRT Spor'da Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. Kerimoğlu, Gabriel Sara, Hakim Ziyech ve Michy Batshuayi hakkında konuştu. İşte Tugay Kerimoğlu'nun açıklamaları...

‘’Özel işler yapan Ziyech’’

Sonradan oyuna dahil olan Ziyech hakkında Kerimoğlu, "İkinci yarıda Ziyech oyuna girince pas açılarında olması, pas opsiyonu yaratması, oyunu yönlendirme anlamında özel işler yapan Ziyech vardı. Biraz değişkenlik gösterdiği noktada Galatasaray etkili olmaya başladı’’ ifadelerini kullandı.

‘’İki golle görevini yaptı’’

Maça sonradan girip 6 dakikada 2 gol katkısında bulunan eski Fenerbahçeli Batshuayi hakkında Kerimoğlu, "Batshuayi geçen sezon bıraktığı yerden devam ediyor. İki gol attı ve görevini yaptı’’ dedi.

İlgini Çekebilir
Tugay Kerimoğlu açıkladı: "Okan Buruk'ta bir sorun var"
Habere Git

‘’18 milyon Euro'nun hakkını verecek’’

İngiltere Championship Ligi’nden yeni transfer edilen Gabriel Sara için Kerimoğlu, "Sara'nın teknik kapasitesi yüksek, iyi bir sol ayağı var, Kerem Demirbay'dan daha çok koşuyor ve temaslı oyunu daha çok seviyor. Bence kendisine verilen 18 milyon Euro'nun hakkını verecek. İngiltere'den yakın arkadaşlarım da bana oyuncuyla ilgili olumlu sözler söyledi’’ şeklinde ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler