Tugay Kerimoğlu'ndan yeni transfere: "Galatasaray'da olmuyor"

28.09.2024 - 23:16 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 23:21

Tugay Kerimoğlu, Süper Lig'de Galatasaray'ın Kasımpaşa ile karşılaştığı maçı yorumladı. Kerimoğlu, Sarı-Kırmızılı futbolcunun Galatasaray'daki performansını eleştirdi.

Tugay Kerimoğlu'ndan yeni transfere: "Galatasaray'da olmuyor"

Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılı takımın performansını TRT Spor'da Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. İşte detaylar...

"Ciddiyetten uzak kalırsanız..."

3-0'dan 3-3'e gelen maç hakkında Tugay Kerimoğlu, "Başlangıç çok iyi, bitiriş çok kötü. İlk yarıdaki oyun kabul görür, ikinci yarıdaki oyun bireysel performanslardan dolayı kabul görmez. Bazı şeylerde ciddiyetten uzak kalırsanız bu tür sonuçlar ortaya çıkabilir" dedi.

"7 kere topla buluşmuş 7'si de rakibe"

Kerimoğlu, ikinci yarıda oyuna giren Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens hakkında şunlar söyledi: "Barış Alper, 7 kere topla buluşmuş 7'si de rakibe... Odaklanmada problem yaşamış. Mertens 37 yaşında, son 2 sezonun ardından kredisinin olabileceğini söyleyebilirim."

"Galatasaray'da Jelert olmuyor"

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın yeni transferlerinden Elias Jelert'i ise şu sözlerle eleştirdi: "Asıl konuya gelelim. Galatasaray'da Jelert olmuyor. Nereye koyarsanız koyun olmuyor. İyi niyetinden şüphemiz yok ama olmayınca da ısrar etmek anlamsız."

"Jelert'in bir etkisi yok oyuna. Yunus yorgun olabilir tutabildiğiniz kadar tuttunuz. Bir Osimhen çıktıktan sonra neden bu kadar çok şey değişti?"

Senin için hazırladığımız haberler