Tuğba Şenoğlu, Ebrar Karakurt ve Derya Cebecioğlu'ndan açıklamalar

Aleyna Gürgen
23.07.2024 - 08:13 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 08:23

Filenin Sultanları'ndan Ebrar Karakurt, Derya Cebecioğlu ve Tuğba Şenoğlu İvegin yeni açıklamalarında olimpiyatlar ve antrenmanlarından bahsettiler.

Tuğba Şenoğlu,  Ebrar Karakurt ve Derya Cebecioğlu'ndan açıklamalar

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, olimpiyatlar için Paris'e gitti. Millilerden Tuğba Şenoğlu İvegin, Ebrar Karakurt ve Derya Cebecioğlu ise Spor Arena için özel açıklamalarda bulundu.

"Korkuyorlar"

Açıklamalarında diğer ülkelerin Türkiye karşısında ayrı bir motivasyonda olduğunu düşündüğünü belirten Tuğba Şenoğlu İvegin şunları söyledi: "Ben düşünüyorum. Çünkü geçen sene 3 kupayı da sonuçta biz aldık. Bize karşı ister istemez bir şeyleri olabilir her takımın. Bence bizden hani telaffuzu yanlış olmasın ama korkuyorlar gibi bir şey söyleyeyim. Bizim üzerimizde tabii ki de birazcık bunun baskısı var ama biz kendi oyunumuzu oynadığımız sürece önümüzde hiçbir takımın duracağını düşünmüyorum. Biz de bu söylentilere kulak asmayarak oyunumuzu oynayalım bence."

"Sakatlarımız da yavaş yavaş bizlerin arasına katılıyor"

Ebrar Karakurt ise olimpiyatlarda Milletler Ligi'nden farklı olarak yapmaları gereken şeyleri şu ifadelerle anlattı: "Bence takım olarak daha birlik halinde oynamamız gerekiyor. Milletler Ligi'nde sakatlarımız, eksiklerimiz vardı ve sakatlarımız da yavaş yavaş bizlerin arasına katılıyor. Birlik olduğumuz sürece ve herkesin bireysel olarak en iyi performansını sergilediği bir durumda en büyük favorilerden biri olduğumuzu düşünüyorum. Önemli olan o birlik içerisinde oranın atmosferiyle güzel bir uyum yakalayabilmek ve duygularımızı, bu kupayı ne kadar çok istediğimizi gösterebilmemiz ve bunu gerçekleştirmemiz."

İlgini Çekebilir
Meliha Diken, Filenin Sultanları'na dönmesinin ardından ilk kez konuştu
Habere Git

"Artık burada hata şansımız yok"

Derya Cebecioğlu ise Filenin Sultanları'nın yoğun antrenmanlarını "Milletler Ligi'den sonra yaklaşık 25-30 günlük bir zamanımız vardı hazırlanmak için. Antrenmanlarımız çok yoğun geçti. Ekstra antrenmanlarımız da oldu. Çünkü artık burada hata şansımız yok, %100 hazır olmalıyız. Bunun için elimizden geleni yaptık. Kendim de aynı şekilde bireysel anlamda ekstra antrenmanımı asla eksik etmedim. Tabii ki de çalıştım." sözleriyle değerlendirdi.

Senin için hazırladığımız haberler