Tuhaf bir hırsızlık olayı! Kim Min-Jae'nin pirinç pişiricisini çaldılar

20.11.2023 - 17:51 | Son Güncellenme: 20.11.2023 - 18:05

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan ve şu anda da Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Kim Min-Jae'nin pirinç pişiricisini çaldılar. Detaylar.

Tuhaf bir hırsızlık olayı! Kim Min-Jae'nin pirinç pişiricisini çaldılar

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Kim Min-Jae'nin, kapısının önünden bir eşyasının çalındığı öğrenildi.

Eşyalarını boşaltırken pirinç pişirici makinesi çalındı

Bild'de yer alan habere göre; Bundesliga ekiplerinden Bavyera kulübünde forma giyen Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae'nin, Almanya'ya taşındığı sırada eşyalarını boşaltırken pirinç pişirme makinesinin çalındığı belirtildi. 

Haberde, eşyalarını boşaltırken kısa bir süreliğine pirinç pişiricisini yolun kenarına koyan yıldız oyuncunun geri döndüğünde eşyasını yerinde bulamadığı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Serdal Adalı'dan transferde Icardi ve Galatasaray örneği!
Habere Git

Menajeri yenisini getirdi

Öte yandan başarılı savunma oyuncusunun menajeri Dee Jong'un, Kim Min-Jae'ye Güney Kore'den yeni bir pirinç pişirici getirdiği belirtildi.

50 milyon Euro'ya transfer olmuştu

Kim Min-Jae sezon başında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli ile şampiyonluk yaşadıktan sonra 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Alman devine transfer olmuştu.

Bayern Münih performansı

Bayern Münih ile bu sezon 17 maça çıkan ve 1.65 dakika sahada kalan 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
İlkin Aydın'dan Galatasaray paylaşımına sitem!
Habere Git

Kim Min-Jae, 2021 yılında Çin kulübü BJ Guoan'dan 3 milyon Euro ücret karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 1 yıl sarı-lacivertli takımın formasını giyen ve 2022 yılında Napoli'ye 18 milyon Euro'ya imza atan Güney Koreli oyuncu Fenerbahçe ile 40 maça çıkmış ve 1 gol kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler