Galatasaray haberi | Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a ret!

16.02.2022 - 11:43 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 11:57

Süper Lig'de küme düşme hattına yaklaşan Galatasaray'da Burak Elmas'a kapılar birer birer kapanıyor. Ali Dürüst'ten sonra Abdurrahim Albayrak'ta Burak Elmas'tan gelen teklifi reddetti

Galatasaray haberi | Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a ret!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da futbol şubesinin başına geçmesini ve Florya'yı yönetmesini istediği Ali Dürüst'ten ret yanıtı alan Burak Elmas'a bir kötü haberde Abdurrahim Albayrak'tan geldi.

Elmas'ın kara bulutları dağıtmak için Florya'nın havasını bilen Abdurrahim Albayrak'a da aynı çağrıda bulunduğu ancak kabul edilmediği öğrenildi. 

Albayrak: "Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok"

Sabah'ın haberine göre Elmas'ın kara bulutları dağıtmak için Florya'nın havasını bilen Abdurrahim Albayrak'a da aynı çağrıda bulunduğu ancak kabul edilmediği öğrenildi. Ailesine daha fazla zaman ayırmak isteyen Albayrak'ın bu aşamada Galatasaray'da görev almayı düşünmediği ifade edildi. Daha önce yönetime göndermede bulunan Abdurrahim Albayrak, "Bir golle kaçırdığımız şampiyonluk sonrası nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Çok üzgünüm. Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok" ifadesini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Aanholt'a piyango! İşte rakam...
Habere Git

Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın neden görevi kabul etmediği ortaya çıktı

Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın Başkan Burak Elmas'ın teklifini neden kabul etmediği de ortaya çıktı. İki ismin, yönetim içinde yer alan Işıtan Gün ve atama ile Sportif AŞ'ye dahil olan Nihat Kırmızı ile çalışmak istemedikleri gelen haberler arasında yer alıyor.

Abdurrahim Albayrak 6 şampiyonluk gördü

Bu süreçte camianın duayenleri ile Aslantepe'de iki kez toplantı yapan Elmas'ın ekibini zayıf gören eski başkanlar ve yöneticiler, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak gibi isimlere ihtiyaç olduğunu vurgulamış ve de güvenoyuna gidilmesi yönünde tavsiyede bulunmuşlardı. Galatasaray'da 4 farklı dönemde yöneticilik yapan Abdurrahim Albayrak tam 6 şampiyonluk gördü. Florya'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında köprü olan Albayrak, kasa kolaylığı sağlayarak birçok krizi önlemişti.

 

Senin için hazırladığımız haberler