"Tüm takımlar birbirini yenebilecek güçte"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Banvit'in başantrenörü Selçuk Ernak, "ULEB Avrupa Kupası'nda bütün takımlar birbirini yenebilecek güçte" dedi.

Son 5 Haber

Fenerbahçe yıldızları bir bir bitiriyor! Larkin, Shields, Key...

Chris Richards: "Türkiye'nin bu kadar erken elenmesini beklemiyorduk"

Pulisic: "Son maç bizde gerçek bir kazanma mantalitesi oluşturdu"

Kenan Yıldız: "Avrupa Şampiyonası'nda en çok eleştirilen bendim"

Montella: "Futbolcularımız çok ağır eleştirilere maruz kaldı"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

"Tüm takımlar birbirini yenebilecek güçte"
Ernak, Kara Ali Acar Spor Salonunda yapılan antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası D Grubu'nun zorlu takımlardan oluştuğunu söyledi.
Bandırma'da yarın akşam Romanya temsilcisi Steaua CSM Eximbank Bükreş'i konuk edeceklerini hatırlatan Ernak, her karşılaşmada galip gelmenin hesaplarını yaptıklarını belirtti.
Takımların güçlü olmasının maç sonucunu ön görmeyi zorlaştırdığını dile getiren Ernak, şunları kaydetti:
"Evimizde çok iyi maçlar oynadık. ULEB Avrupa Kupası'nda bütün takımlar birbirini yenebilecek güçte, onun için hiçbir maça kesin 'kazanırız' gözüyle bakamayız. Çok zor bir grupta mücadele ediyoruz. İlk defa ULEB Avrupa Kupası'nda oynayan yabancı ve genç Türk oyuncularımız var."
Takımının ligde gösterdiği performanstan memnun olduğunu aktaran Ernak, "Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş gibi takımları yenebilecek kadar tehlikeli bir takım olduğumuzu gördük. Aynı zamanda o mücadeleyi göstermediğimiz zaman da beklenmedik mağlubiyetler alabileceğimizi de gördük. 10 oyuncusu yeni gelmiş ligin en genç takımından bahsediyoruz. Ligde daha tatmin edici sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Ernak, Türkiye'yi Avrupa'da da en iyi şekilde temsil edeceklerini sözlerine ekledi.