Metin Öztürk: Tüm Türkiye'yi sokağa dökmek istiyoruz

Akın Ungan
13.09.2023 - 11:54 | Son Güncellenme: 13.09.2023 - 12:08

Efsane futbolcu Metin Oktay'ı anma töreninde konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, yıldız transferler ve belirlenen hedeflerden bahsetti.

Metin Öztürk: Tüm Türkiye'yi sokağa dökmek istiyoruz

Galatasaray camiası, efsane futbolcu Metin Oktay'ı ölümünün 32. yıldönümünde andı. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Metin Oktay'ın Topkapı Kozlu Mezarlığı’ndaki kabri başında yer aldı. Açıklamalarda bulunan Öztürk, yürütülen transfer politikasından bahsetti ve sezon sonu şampiyon olmak istediklerini belirtti.

"Başkanımız ve Erden Timur toplantıdaydı"

Metin Öztürk, "Ben buraya gelirken başkanımız ve sayın Erden Timur son yapılacak revizeler ve hazırlıklar için toplantıdaydı. Onun için kulübü temsilen ben geldim. Yapılan transferleri görüyorsunuz. Türkiye Ligi'nde bizim dışında 19 tane daha kıymetli rakibimiz var" ifadelerini kullandı.

"Yıldız transferler sizi ileriye götürüyor"

Öztürk, "Yıldız transferler, sizi mutlaka ileriye götürüyor. Taraftarı heyecanlandırıyor ama taraftarın gücü, teknik kadro, kadro seçimi, yıldızların oynamasıyla sonuca ulaşıyorsunuz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Doktorların raporu olumsuz! Cimbom transferden son anda vazgeçti
Habere Git

"Taraftarımız bayraklarını hazırlasın"

Rakiplerine göre şampiyonluğa daha yakın taraf olduklarını kaydeden Metin Öztürk, "Diğer 19 takım gibi hedefimiz şampiyonluk. Biz bir adım daha önde olduğumuzu düşünüyoruz. Geçen sene söylediğimizi tekrar ediyoruz, taraftarımız bayraklarını hazırlasın" açıklamasını yaptı.

"Sadece Türkiye'de şampiyon olmak istemiyoruz"

Tek hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olmadığını belirten Öztürk, "Biz sadece Türkiye'de şampiyon olmak istemiyoruz. Avrupa'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Galatasaray taraftarını sokağa dökmek, tüm Türkiye'yi sokağa dökmek, ülke puanına katkı sağlamak istiyoruz. Hem de ülke prestijini ileriye götürmek istiyoruz" dedi.

"Türkiye'yi en çok temsil eden Galatasaray"

Sözlerine devam eden Metin Öztürk, "Bu zaten Galatasaray'ın misyonu. 1996'dan bugüne Avrupa'da Türkiye'yi en çok temsil eden Galatasaray. Bunu biz değil, bugüne kadar olan oyuncular, yönetimler başardı. Bu görev şimdi bize verildi, biz de üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler