Tümer Metin: "Ağzımdan çıkacakların kusuruna bakmasınlar"

28.08.2024 - 01:00 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 01:57

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Galatasaray, Young Boys'a 1-0 yenildi. Sarı-Kırmızılıları değerlendiren Tümer Metin, gördüğü büyük tehlikeden bahsetti.

Tümer Metin: "Ağzımdan çıkacakların kusuruna bakmasınlar"

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Young Boys'a 1-0 mağlup oldu. Rakibine ilk maçta da 3-2'lik skorla yenilen Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'ne veda etti.

Asist Analiz YouTube kanalında konuşan Tümer Metin, Galatasaray'da gördüğü büyük tehlikeden bahsetti. Metin, "Ağzımdan çıkacakların kusuruna bakmasınlar" dedi. İşte Tümer Metin'in açıklamaları...

"Bu seviyede böyle oynanmaz"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un tercihlerinin yanlış olduğunu ifade eden Tümer Metin, "Kadro tercihi yanlış. Temassız oynuyorsun. Yine Icardi ile başlardım ama Batshuayi'nin de gönlünü alırdım. İkinci yarı seninle oynayacağım diyebilirdin. Kaldı ki Okan hocanın bu seviyedeki bilgi birikimi var. Bu kadar temassız oynanmaz bu seviyede" şeklinde konuştu.

"Üzerimizden geçiyor bizim"

Galatasaray'ın, Young Boys'a elenmesini "Hezimet" olarak nitelendiren Tümer Metin, "Bugün Galatasaray'ın Young Boys'a elenmesi hem sportif hem ekonomik olarak büyük hezimettir. Ama gerçeklerle de yüzleşelim. Galler takımı da İsviçre takımı da üzerimizden geçiyor bizim" dedi.

"Bayern ve Manchester United akılda kaldı ama..."

Tümer Metin, değerlendirmelerine şu sözlerle devam etti: "İletişimi doğru kuramazsan, fiziksel olarak hazırlanamazsan zorlanırsın. Geçen yıl Bayern ve Manchester United maçları akılda kaldı ama elendiğin takımlar bizden maddi olarak daha düşük seviyelerde takımlar. Onlar bizi organizasyonla geçiyorlar."


"Sakın kusura bakmasınlar"

Tümer Metin, Galatasaray'daki en büyük tehlikeyi şu sözlerle açıkladı: "Galatasaray taraftarı ağzımdan çıkacakların sakın kusuruna bakmasınlar ama Galatasaray'da büyük bir tehlike görüyorum. Galatasaray takımında bir doymuşluk görüyorum. 'Nasıl olsa kazanırız, nasıl olsa galip geliriz' böyle düşünüyorlar.

Karnın doyduysa masadan kalkacaksın ama ben yiyeceğim diyorsan o başına iş açar."

İlgini Çekebilir
Tümer Metin'den Galatasaraylı yıldıza: "Şaşırmayın diyeceğime"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler