Tümer Metin: "Böyle bir şey yok, baya futbolcu" Beşiktaş

03.08.2024 - 23:24 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 23:37

Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup etmeyi başararak kupanın sahibi oldu. Siyah-Beyazlıları değerlendiren Tümer Metin, yıldız isme övgüler yağdırdı.

Tümer Metin: "Böyle bir şey yok, baya futbolcu" Beşiktaş

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon öncesi Süper Kupa'da karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibin; Ciro Immobile (2) Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Hekimoğlu'nun golleriyle 5-0 mağlup etmeyi başardı ve müzesine bir kupa daha ekledi.

Dev finalin ardından Tivibu Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin, "Beşiktaş için her şey rüya gibiydi" yorumunu yaptı. Metin ayrıca Siyah-Beyazlıların yıldızı Rafa Silva'dan övgüyle bahsetti. İşte Tümer Metin'in yorumları...

"Her şey rüya gibiydi"

Beşiktaş'ın farklı galibiyetini ve sezon başlangıcını değerlendiren Tümer Metin, "Hocası yeni gelmiş. 3 tane yeni transferi sahada. Rafa Silva başka bir detay. İnanılmaz oynadı. Maçtan önce de bir senaryo çizseniz Immobile ancak bu kadar oynanabilirdi. Maç 5-0 bitecek, 3 transferiniz maçın yıldızlarından olacak... Beşiktaş için her şey rüya gibiydi." şeklinde konuştu.

"Nereye transfer isterdin?"

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonki eksikliklerini kapattığını ifade eden Tümer Metin, "Geçen seneki yaralarından arınmış bir Beşiktaş gördüm. Maçtan önce bana Beşiktaş'ta nereye transfer isterdin deseler sağ bek derdim ama Svensson bugün gol attı." dedi.

"Fizik olarak çok iyi hazırlanmış"

İki takım arasındaki fizik kalitesine dikkat çeken Metin, Siyah-Beyazlıların bu konuda üstünlük sağladığını şu sözlerle ifade etti: "Galatasaray'ın organizasyonu kötü diyemem. Son iki sezonun şampiyonu ama fizik olarak hazır değiller. Beşiktaş da fizik olarak çok iyi hazırlanmış."

"Böyle bir şey yok"

Beşiktaş'ın yeni transferi Portekizli on numara Rafa Silva'dan övgüyle bahseden Metin, "Baya futbolcu. Böyle bir şey yok yani. Alışı, verişi, doğru kontrol, dönüşü, verdiği pas... Rafa Silva'nın, Mustafa Hekimoğlu'nun önüne attığı pas doğru zamanda atılmış bir pas. Çalımı da Yunus Akgün gibi hızlı bir oyuncudan sıyrılarak yapıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler