Tümer Metin: "Böyle dediyse tehlike başlamış demektir"

04.08.2024 - 00:01 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 00:13

Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçını yorumlayan Tümer Metin, sezon öncesi gözüken büyük tehlikeden bahsetti. İşte Tümer Metin'in açıklamaları...

Tümer Metin: "Böyle dediyse tehlike başlamış demektir"

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon öncesi Süper Kupa'da karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibini; Ciro Immobile (2) Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Hekimoğlu'nun golleriyle 5-0 mağlup etmeyi başardı ve müzesine bir kupa daha ekledi.

Hem Galatasaray'ın hem de Beşiktaş'ın sezon öncesi performansları hakkında Tivibu Spor ekranlarında konuşan eski milli futbolcu Tümer Metin, büyük bir tehlikeden bahsetti. Metin ayrıca her iki takımın da bu sonuçla birlikte havaya girmemesi gerektiğinin altını çizdi. İşte Tümer Metin'in açıklamaları...

"Okan hoca takımlarında oluyor bu"

Galatasaray'ı ve Beşiktaş'ı değerlendiren Tümer Metin, "Bir takım daha hazır bir görüntü verdi. Diğer takım o kadar hazır değildi. Galatasaray'da son iki senenin kadrosu, yeni transferler yapmış beraber oynama alışkanlığına sahip ama Okan hoca takımlarında oluyor bu. Geçen sezon da 6-8 hafta boyunca istenilmeyen bir görüntü vardı." şeklinde konuştu.

İki takım da bunu demesin

Ne Galatasaray'ın mağlubiyetle birlikte olumsuz bir havaya bürünmesine ne de Beşiktaş'ın galibiyetle havaya girmesine gerek olmadığını belirten Tümer Metin, "Çok uzun senelerdir yayın yapıyoruz. Bu ligin bütün dinamiklerini bilirim ben. Sezon başında fiziki kalitenle kazanırsın. Ama sezon sonunu organizasyonla getirirsin. Şu demek değil bu; Galatasaray'a gönül verenler 'Bize ne oldu?' demesinler. Galatasaray 8. hafta organizasyonuyla ritmini bulur.

Beşiktaş da 'Biz bu ligin tozunu atarız' demesin. Bugün Beşiktaş'ın hala eksikleri var. Sağ beke, Paulista'nın yanına ayağı iyi baş üstü bir stoper koyabilirse o zaman başka bir şey konuşuruz." dedi.

"Tehlike başlamış demektir"

Galatasaray'ı iyi görmediğini ifade eden Metin, "Ben bugün Galatasaray'ı biraz tatminkar gördüm. Aralarında 35-40 puan fark vardı aralarında. Çok da uzak değil 2 ay öncesinden bahsediyorum. Oyuncu, 'Ben geçen sezonun şampiyonuyum. Bu takımla da aramda 35-40 puan fark vardı. İki tane oyuncu gelmiş olması da bir şeyi değiştirmez. Ben güle oynaya kazanırım. Kendimi sıkmama gerek yok' dediyse tehlike başlamış demektir. Ben Galatasaray'ı iyi görmedim. Toparlayabilirler 7-8 haftaya ama ben iyi görmedi." diyerek sözlerini noktaladı.

İlgini Çekebilir
Tümer Metin: "Böyle bir şey yok, baya futbolcu"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler