Tümer Metin: "Bu konu Mourinho'nun içini kemirmeli"

17.10.2024 - 19:24 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 19:36

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Türk yıldızı İrfan Can Kahveci ile olan görüşmesini açıkladı. Metin, "Artık Jose Mourinho düşünsün" dedi. İşte detaylar...

Tümer Metin: "Bu konu Mourinho'nun içini kemirmeli"

AJANSSPOR - HABER

Yorumculuk yapan eski futbolcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci ile olan konuşmasını aktardı. Metin ayrıca, "İrfan Can konusu Mourinho'nun içini kemirmeli" dedi. İşte Tümer Metin'in Asist Analiz YouTube kanalında yaptığı açıklamalar.

"İrfan Can'a mesaj attım"

İrfan Can Kahveci ile olan konuşmasını aktaran Tümer Metin, "İrfan Can'a mesaj attım. 'Devam, o forma bize gelecek birader' diye. Samimiyetle söylüyorum. O da 'Devam ağabey, yılmak yok' dedi. Yaklaşımı da hoşuma gitti" dedi.

" Mourinho'nun içini kemirmeli"

İrfan Can'ın forma giymesi gerektiği yorumunda bulunan Metin, "İrfan Can konusu Mourinho'nun içini kemirmeli. Çünkü geçen sene rüştünü ispat etmiş, sallandığı dönemden güçlenerek anka kuşu gibi çıkmış İrfan'ı bu sene forma savaşına girmesini ben bir yorumcu, futbol adamı olarak kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

Hala kendini ispat etme derdinde"

Milli takım performansına da değinen Metin, "Çocuk hala kendini ispat etme derdinde. Şimdi bu Milli Takım'daki süreç, adam gidiyor 2 tane maçı çözüyor. Kritik goller, puan getiren goller bunlar" dedi.

"Mourinho düşünsün artık"

Tümer Metin, yorumların şu sözlerle noktaladı: "Ben İrfan Can'ın yerinde olsam, tabii bunu 50 yaş birikimiyle söyleyebiliyorum, yarın yine oynamazsam yaslanırım arkama. Hiç dert etmem. Mourinho düşünsün artık."

Senin için hazırladığımız haberler