Tümer Metin: "Fenerbahçe bundan bir türlü kurtulamadı"

30.08.2024 - 00:44 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 01:05

Asist Analiz YouTube kanalında yorumlarda bulunan Tümer Metin, Fenerbahçe ve Jose Mourinho hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Tümer Metin'in açıklamaları...

Tümer Metin: "Fenerbahçe bundan bir türlü kurtulamadı"

AJANSSPOR - HABER

Tümer Metin, Asist Analiz YouTube kanalında yorumlarda bulundu. Metin, Jose Mourinho'nun Çaykur Rizespor'a karşı ligde alınan 5-0'lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamaları eleştirdi. İşte detaylar...

"Mourinho'yu yadırgadım"

Tümer Metin, teknik direktörü Jose Mourinho'nun açıklamalarını şu sözlerle eleştirdi: "Jose Mourinho olsam, kazanmadığı başarı yok, ismi çok büyük, daha uçak Türkiye'ye inmeden büyük bir hacim kaplamış durumda kamuoyunda... Geçen senenin kasetlerini izlemiş olsa bile, "Bak bak bizim başımıza böyle olaylar geldi" denilmiş olsa bile, bu büyüklükte bir ismin ligin ikinci haftasında, maç 5-0 bitmişken 'Bunlar bunlar oluyor' demesini yadırgadım.

"Fenerbahçe bundan bir türlü kurtulamadı"

Fenerbahçe'nin, hakem hatalarına karşı aldığı tavırdan da bahseden Metin, "Fenerbahçe bundan bir türlü kurtulamadı Bundan bir an önce kurtulmak lazım. Çok uzun bir lig. Bunlar olacak. Hakem hataları olacak" dedi.

"Kim ne derse desin iki takımı da ittiler"

Sözlerine devam eden Metin, "Geçen yıl ittiler iki takımı da yarışın içerisinde olmaları için. İkisini de. Kim ne derse desin. Bunlar olacak, yine olacak. Bu sene de itecekler demiyorum. Fahiş hakem hataları olacak diyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler