Tümer Metin, Galatasaraylı yıldızın ayrılmak istediğini açıkladı! "Kandırmasınlar milleti"

28.08.2024 - 02:07 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 02:23

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Young Boys'a 1-0 yenildi. Tümer Metin, yıldız futbolcunun ayrılmak istediğini açıkladı. Detaylar...

Tümer Metin, Galatasaraylı yıldızın ayrılmak istediğini açıkladı! "Kandırmasınlar milleti"

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Young Boys'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Galatasaray, İstanbul'da oynanan rövanş maçında da rakibine 1-0'lık skorla mağlup oldu ve Devler Ligi'ne veda etti. Karşılaşmanın ardından Asist Analiz YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin, Sarı-Kırmızılıların yıldız isminin takımdan ayrılmak istediğini ifade etti.

"Konuşulması gereken zaman şimdi"

Mağlubiyetin Okan Buruk'a yazacağını ifade eden Tümer Metin, "Bence konuşulması gereken zaman asıl şimdi. Bu mağlubiyet net Okan hocaya yazar. İki maçta da sahada olman lazımdı. Bu maçta kadro tercihi de doğru değildi. Değişikliklerde Kerem Demirbay hariç doğru değildi. Hep yokları konuşuyoruz. Bunun içinden nasıl olumlu şey çıksın" dedi.

"Kerem'e elli tane şey söyleniyor, Muslera'ya da söylenecek mi?"

Maçın son bölümünde kırmızı kart gören Fernando Muslera'yı eleştiren Tümer Metin, "Bu iki maç net Okan hocanın hanesinden okunacak. Muslera, sen neden bu kırmızıyı yiyorsun? Avrupa Ligi'nde oynayacaksın. Kerem'e elli tane şey söyleniyor, Muslera'ya da söylenecek mi? Okan Buruk da geçen sezon görmüştü. Bu maç zaten gitti neden kırmızı kart görüyorsun" ifadelerini kullandı.

"İlk maç anasını ağlattı takımın"

Sözlerine devam eden Metin, "Ziyech bugün büyük karakter gibi mi oynadı? İlk maç girdi yardım etti bugün yok. Icardi öyle değil. Muslera hiç öyle değil. İlk maç anasını ağlattı takımın toparlayana kadar. Büyük karakter, büyük karakter gibi olacak. Rize'de, Adana'da maç kazandıran büyük karakter değil, burada lazım" dedi.

"Bir şekilde vedalaşmak lazım"

Tümer Metin, Galatasaray'da hastalığı sebebiyle Young Boys maçının kadrosunda yer almayan Wilfried Zaha hakkında ise şunları söyledi: "Nasıl hastalık bu ben de anlamıyorum ya! Kandırmasınlar milleti, gitmek istiyor belli ki adam. Bir şekilde vedalaşmak lazım. Ondan fayda da alamazsın."

Senin için hazırladığımız haberler