Tümer Metin ile İrfan Can Kahveci'nin Whatsapp'tan kırmızı kart konuşması

Feride Kara
09.03.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 19:21

Yorumcu Tümer Metin Fenerbahçe - Trabzonspor maçından sonra İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kartı sonrası futbolcu ile olan Whatsapp yazışmalarını anlattı.

Tümer Metin ile İrfan Can Kahveci'nin Whatsapp'tan kırmızı kart konuşması

İrfan Can Kahveci'nin Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart hala konuşuluyor. Son olarak Fuat Akdağ’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Dahası da Var’ programında Tümer Metin, İrfan Can Kahveci'nin Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası kendisine attığı mesajları anlattı.

İrfan Can ile Whatsapp'tan konuştuk

Metin "Ben maçtan sonra İrfan Can ile de yazıştım. Benim ‘hareket kırmızı kart dememe’ üzülmüş. Ağabey - kardeş ilişkisi üzerinden fikirlerimizi Whatsapp üzerinden karşılıklı olarak birbirimize yazdık. Anlaştık mı, anlaşamadık mı orası muamma! Biz de zamanla o hataları yaptık. Biraz fevri davranırız. Futbolcular yapamadıklarının değil, yaptıklarının konuşulmasını ister. Yapamadıklarımız söylendiğinde rahatsız oluruz. 

Pozisyon kırmızı kart

Velev ki İrfan’a kırmızı kart çıkmadı, VAR karışmadı. Zaten Zorbay Küçük devam ettirdi. VAR uyarısı sonrası kırmızı kart gösterdi. Eğer VAR çağırmasaydı o zaman Trabzonlular isyan edecekti. 'Bu basmaya nasıl kırmızı vermedin' diyecekti. İşte en büyük paradoks bu!. Orta hakemin o pozisyonu görmesi lazımdı. Yine söylüyorum. Kulüp renklerine takılmadan. Pozisyon kırmızı kart" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Fenerbahçe Trabzonspor maçının 18. dakikasında İrfan Can Kahveci ile Siopsis arasındaki pozisyona devam diyen Zorbay Küçük VAR tarafından uyarılmasının ardından pozisyonu seyretti. Pozisyon sonrası kırmızı kart ile Kahveci'yi oyundan atan hakem Küçük spor kamuoyunu ikiye böldü. Kimi kırmızı kart derken kimi de kırmızı kart ağır karar dedi.

Senin için hazırladığımız haberler