Tümer Metin, Mauro Icardi için kötü haberi verdi!

01.09.2024 - 00:17 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 01:03

Galatasaray, Süper Lig'de Adana Demirspor'u mağlup etti. Tümer Metin, maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Mauro Icardi için çarpıcı ifadeler kullandı.

Tümer Metin, Mauro Icardi için kötü haberi verdi!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 mağlup etmeyi başardı. TV 100'de yorumlardan bulunan Tümer Metin, Galatasaray'da maç içerisinde sakatlanan Mauro Icardi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

"Galatasaray'ı da iyi bulmadım"

Galatasaray'ın performansını yorumlayan Tümer Metin, "İyi bulmadığım Adana Demirspor, Galatasaray kalesinde 3-4 pozisyon buldu. Galatasaray'ı da iyi bulmadım. Skora aldanmasın kimse. Pansuman lazımdı, o pansumanı buldu" şeklinde konuştu.

"Hata bu işin fıtratında var"

Adana Demirspor'un kalesini koruyan 15 yaşındaki genç file bekçisi Deniz Dönmezer'in, Galatasaray karşısındaki performansından bahseden Metin, "İşte geçen hafta Rize'de oldu, Muslera'ya hafta içi oldu. İki maçta da oldu Avrupa'da. Hata bu işin fıtratında var. Bugün gencecik bir çocuk da hata yapabilir. Böyle bakmak lazım" dedi.

Mauro Icardi açıklaması

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Adana Demirspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Icardi'nin sakatlığını değerlendiren Tümer Metin, "Ben felaket tellallığı yapmak istemem. O pozisyon ağrıyı getirebilir ama Icardi'nin sahayı terk ederken yüzündeki ifade de ben bir şeyin kanadığına, koptuğuna daha yakınım" ifadelerini kullandı.

Tümer Metin, yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "Okan hoca ilk şampiyonlukta Icardi için şöyle dedi, 'Hayvani bir gücü var' dedi, Icardi için. Çabuk dönebilir mi? Henüz bilmiyoruz ama göreceğiz. MR da çekilecektir.

İlgini Çekebilir
Ümit Karan: "Çok gereksiz transferdi"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler