Tümer Metin: "Mourinho beni şaşırttı"

26.08.2024 - 00:34 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 11:31

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u farklı mağlup etti. Tümer Metin, Jose Mourinho'nun sözlerine şaşırdığını açıkladı. Detaylar...

Tümer Metin: "Mourinho beni şaşırttı"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u Fred (3), Edin Dzeko ve Husniddin Aliqulov (K.K.) golleriyle 5-0 mağlup etmeyi başardı.

Tümer Metin, TV 100'de Fenerbahçe'nin performansını değerlendirdi. Metin, Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'nun kendisini şaşırttığını dile getirdi. İşte Tümer Metin'in açıklamaları...

"Hem oyun koptu hem de kaleci Gökhan koptu"

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor karşısındaki performansını değerlendiren Tümer Metin, Karadeniz ekibinin kalecisi Gökhan Akkan'dan da bahsetti. Metin, "Fenerbahçe geçtiğimiz hafta deplasmanda puan kaybetmişken, acaba burada da etkilenir mi dedik ama olmadı. İkinci yarıda Rize bir irade koyabilir mi dedim ama o da olmadı. 2. gol de gelince oyun koptu. Hem oyun koptu hem de kaleci Gökhan koptu" şeklinde konuştu.

"Fred'in istikrar sorunu olduğu kesin"

Fenerbahçe'de sakatlıktan dönen ve Rizespor karşısında 3 golle yıldızlaşan Fred'in her şeyi yaptığını kaydeden Tümer Metin, "Bugün Fred tabelada var, tartışılan hakem kararlarında var dolayısıyla her şeyi yapmış. Ancak Fred'in bir istikrar sorunu olduğu da kesin. Sakatlık oluyor, 6-7 maç arka arkaya kaçırdığı oluyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel'den Gökhan Akkan açıklaması! "Yapması gereken"
Habere Git

Mourinho'ya İrfan Can Kahveci eleştirisi

Tümer Metin, Jose Mourinho'nun İrfan Can Kahveci'yi yedek başlatmasını ise şu sözlerle değerlendirdi: "İrfan Can'ın sakatlığı yoksa, antrenman performansıyla değerlendireceğin birisi değil. Vereceksin formayı, 2-3 maç kredi sağlayacaksın, geçen sezonki performansla devam ediyorsa oynatacaksın. Ama 2-3 transfer gelince böyle oluyor. Duygu olarak da etkilenebilir çocuk. Bence Tadic'ten daha iyi başladı sezona."

"Rizespor, bu ligde gördüğüm en iyi takım"

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Çaykur Rizespor maçı öncesinde BeIN Sports'a şu açıklamaları yaptı: "Türkiye'deki rakiplerimizin maçlarını olabildiğince fazla izlemeye çalıştım. Hem canlı, hem televizyonda. Rizespor, benim bu ligde gördüğüm en iyi takım."

"Okuduğumda şaşırdım"

Tümer Metin, Portekizli teknik direktörün yaptığı açıklama hakkında, "Mourinho'nun o açıklamasını okuduğumda şaşırdım. Bu galibiyet sonrasında herhalde kendini başka yerden anlatması gerekecek" dedi.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci, Fenerbahçe camiasına seslendi: "Bu adama kimse yaklaşmasın"
Habere Git

"Biz onları iyi değilmiş gibi gösterdik"

Mourinho, 5-0'lık galibiyetin ardından ise, "Bugün biz onları iyi değilmiş gibi gösterdik. Aslına iyi bir takım. Onların oynamış oldukları maçları analiz ettim ve her şeyde yüksek kaliteleri var. Bu maça iyi bir şekilde hazırlandık" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler