Tümer Metin: "Mourinho bu akşam anladı"

18.08.2024 - 00:20 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 00:27

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Tümer Metin, Jose Mourinho'yu hedef aldı. Metin, "İsmi çok büyük ama" dedi. Detaylar...

Tümer Metin: "Mourinho bu akşam anladı"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertlileri, TV 100 kanalında Tümer Metin değerlendirdi. Metin, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirerek, "Bu akşam anladı" yorumunda bulundu. İşte Tümer Metin'in açıklamaları...

"Mourinho'nun ismi çok büyük ama"

Tümer Metin, Süper Lig'in zorluk seviyesinin tartışmaya açık olmadığı belirterek, Jose Mourinho'yu şu sözlerle değerlendirdi:

"Mourinho'nun ismi çok büyük ama hep söylüyoruz bizim ligimizde oyun diğer dünya devi liglerin yanı sıra daha farklı oynanıyor. Ligin bu bölümünde herkes bir arayış içerisinde. Ligin kalitesini tartışırız ama zorluk seviyesini tartışmayız. İlk 6-7 hafta bir arayış olur. Mourinho'da da bu arayış var. Farklı dizilişler, isimler deniyor."

"Tecrübeni sokarsın devreye"

Fenerbahçe'nin skor üstünlüğünü koruyamadığının altını çizen Tümer Metin, "Ligin bu boyutunda fiziksel olarak iyi olmanız lazım maç kazanmak için. Oyunun belli bölümünde Göztepe'nin üstünlüğünü gördük. Ki tecrübenle ve kalitenle kazanırsın. Fenerbahçe buna sahip ama açmakta zorlandığın maçta 2-0'u bulmuşsan tecrübeni sokarsın devreye ve maçı bitirirsin." ifadelerini kullandı.

"Bence Mourinho bu akşam anladı"

Tümer Metin, Süper Lig'in küçümsenmemesi gerektiğini belirterek, "Bence Mourinho bu akşam anladı. Ben kariyerimde Zico, Lucescu, Aragones gibi teknik adamlar gördüm. Bunların bazıları ligi küçümsediler. Ama benim ismim burayı sallar diye hissediliyordur. Böyle düşünürsen bu lig hataya çok müsait." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler