Tümer Metin: "Mourinho falan dinlemem. Usandırırım"

30.09.2024 - 00:27 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 00:38

Eski futbolcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Metin, Jose Mourinho'dan beklentisini açıkladı.

Tümer Metin: "Mourinho falan dinlemem. Usandırırım"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından TV 100 ekranlarında Sarı-Lacivertli takımın performansını değerlendirdi.

"Mourinho ismi gelince..."

Tümer Metin, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Fenerbahçe bir oyunla, bir oyun ritmiyle geride bırakmıştı geçen sezonu. Bu takıma takviyeler yapıldı. Bir tek Ferdi ayrıldı. Bir de Mourinho ismi gelince geçen maçlarda bir oyun ritmi, oyun aklı bekliyorsun. Mourinho ile bunun daha kısa sürede olacağına inancım vardı."

"Derbi çok kırdı"

Sözlerine devam eden Metin, "Mourinho'dan beklenti, Fenerbahçe 3. bölgede oynar, atak devamlılığı sağlardı. Ben de bekledim. Hala da bekliyorum. Derbiden sonra reaksiyon da kolay değildi ama. Derbi çok kırdı" şeklinde konuştu.

"Benim kredim milli takım arasından sonra biter"

Jose Mourinho'nun milli takım arasından sonra oyuna etki etmesi gerektiğini vurgulayan Tümer Metin, "Benim kredim milli takım arasından sonra biter. Oyunda hala bir gelişme, taraftarın gönlünü hoş edecek bir oyun oynamazsa... Kazanmanın yolunu ararım en azından. Mourinho ile kazanmadı bugün kusura bakmasın kimse. 45'te oyuna dokunuyorsan, başladığın 11'de yanlış demek" dedi.

"Mourinho falan dinlemem. Usandırırım"

Tümer Metin, Jose Mourinho'nun İrfan Can Kahveci'ye forma şansı vermesi gerektiğini belirterek şu yorumu yaptı: "İrfan Can Kahveci'ye formanın gelmesi gerektiği kanaatindeyim. Ben her gün kapısını çalarım, Mourinho falan dinlemem. Usandırırım. Beni görmekten sıkılır artık. Antrenman biter gider kapısını çalarım. Usanır artık beni görmekten mecbur kalır oynatmaya. İspat etti kendini geçen sezon artık. Hala da oynatmıyorsa çekilirim kenara. İrfan Can öyle yapsın demiyorum. Yanlış anlaşılmasın."

Senin için hazırladığımız haberler