Tümer Metin: "Ne diyebilirsin Fenerbahçeli oyuncuya?"

18.08.2024 - 01:11 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 01:29

Süper Lig'de Fenerbahçe, Göztepe deplasmanında iki puan bıraktı. Karşılaşmayı değerlendiren Tümer Metin, "Bizim ligimiz diğer liglere benzemez" diyerek Mourinho'ya serzenişte bulundu.

Tümer Metin: "Ne diyebilirsin Fenerbahçeli oyuncuya?"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından TV 100'de değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin, ilk yarının henüz sona ermemesine rağmen Jose Mourinho'nun soyunma odasına gitmesini eleştirdi.

"Ne diyebilirsin Fenerbahçeli oyuncuya?"

Tümer Metin, karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Bazen maçlar teknik adam maharetiyle kazanılır. Mourinho bugün içeri girdi 2-0. Göztepe deplasmanı, yeni teknik adamsın, ilk haftayı galibiyetle başlamışsın. İlk deplasmanına çıkıyorsun, bir senaryo çizsen ancak bu kadar olur. İçeride ne diyebilirsin Fenerbahçeli oyuncuya? En kötü senaryoyla 'Aldık biz maçı, topa sahip olun, maçı bitirelim' dersin."

"Burada bir teknik adam mahareti istemiyor muydu?"

Tümer Metin, yorumlarına şu sözlerle devam etti: "Peki ne oldu? Koray bir gol çıkarınca duran toptan, takımdaki benzer alışkanlıklar maçın her dakikasında seni yaslamaya başladı. Burada bir teknik adam mahareti istemiyor muydu?"

"Bizim ligimiz diğer liglere benzemez"

Jose Mourinho'nun, ilk yarı sona ermeden soyunma odasına gitmesinin değerlendiren Tümer Metin, "Bizim Ligimiz diğer liglere benzemez. Bizde uzatmanın son 3 dakikasında her şey olabilir. Ekibin de bu kadar kalabalıkken onlara söylersin, içeri gittiğinde de hazır olur. Mourinho bildiği yerden yoğurdu yemek istiyor ama bizim ligimiz farklı." dedi.

"Duran top organizasyonu yok"

Fenerbahçe'nin; Çağlar Söyüncü, Becao, Edin Dzeko ve En-Nesyri gibi uzun oyunculara sahip olduğunu belirten Metin, "Fenerbahçe'nin duran top organizasyonu yok. Gol de yiyorsun duran toptan. Üstelik bu kadar uzunken." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler