Tümer Metin, Okan Buruk ve Jose Mourinho'yu kıyasladı!

22.09.2024 - 00:21 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 00:34

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Sarı-Kırmızılı takımın performansını TV 100 ekranlarında Tümer Metin yorumladı. Detaylar.

Tümer Metin, Okan Buruk ve Jose Mourinho'yu kıyasladı!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla mağlup etti. Ligde 6'da 6 yapan Galatasaray, 18 puanla liderliğini sürdürdü. Sarı-Kırmızılı takımın Fenerbahçe karşısındaki performansını TV 100'de Tümer Metin değerlendirdi.

"Okan hoca dersine çok iyi çalışmış"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un Fenerbahçe maçında çok iyi çalıştığını kaydeden Tümer Metin, "Galatasaray, son iki senenin şampiyonu. Son iki senedir Kadıköy'de mağlubiyet almamış. Bugün de Okan hoca dersine çok iyi çalışmış. İlk 10 dakikayı kırınca o iki senenin aklını, sakinliğini gördük" dedi.

"Osimhen çok katkı sağladı"

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'in performansına da parantez açan Tümer Metin, "Osimhen, Galatasaray'ın pas trafiğinde, oyunu olgunlaştırmasında çok katkı sağladı. Arkadan gelen Yunus'a, Barış Alper'e dokundu. Galatasaray da çıkabilecek pozisyonları buldu" açıklamasında bulundu.

"Galatasaray hocasıyla bir tık öndeydi"

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye göre önde gözüktüğünü ifade eden Metin, "Galatasaray saha içi dağılımıyla Fenerbahçe'den bir tık öndeydi. Hocasıyla bir tık öndeydi. Galatasaray daha iyi bir görüntü verdi" dedi.

"Özgüvenliyse bunu nereye bağlayabiliriz?"

Tümer Metin, değerlendirmelerini şu sözlerle noktaladı: "Bir takım maç içerisinde daha özgüvenliyse bunu nereye bağlayabiliriz? Son 2 senenin şampiyonluğuna, kadro istikrarına bağlayabiliriz. Tabii bunlar bilgi ve tecrübeyle birlikte olur."


Senin için hazırladığımız haberler