Tümer Metin: "Yerinde olsam Mourinho'nun kapısını çalarım"

22.09.2024 - 00:40 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 00:50

Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1'lik skorla yenildi. Sarı-Lacivertlilerin yıldızı İrfan Can Kahveci'den bahseden Tümer Metin, Jose Mourinho'yu eleştirdi.

Tümer Metin: "Yerinde olsam Mourinho'nun kapısını çalarım"

AJANSSPOR - HABER

Tümer Metin, TV 100 ekranlarında Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı aldığı mağlubiyeti yorumladı. Metin, Sarı-Lacivertli takımın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun tercihlerini eleştirdi.

Jose Mourinho'ya Del Bosque örneği

Tümer Metin, Beşiktaş'ta forma giydiği dönem yaşadığı bir olay üzerinden Jose Mourinho'ya örnek gösterdi. Metin, "Ben Del Bosque ile çalıştım. Kazanmadığı kupa kalmamış. Çok önemli kariyerle Beşiktaş'a geldi. Bizde de çok oyuncu gelmiş, çok oyuncu gitmiş bir durumdayken Çağdaş Atan'ı ön libero falan oynattı birkaç maç. Hocaya olmayacak diyemiyorsun da" dedi ve ekledi:


"Sen bir oyuncuyu oynatacağım diye 3-4 oyuncunun yerini değiştirdin"

"Mourinho'da da şöyle bir durum var: İşler iyi gidiyorken, geçen seneyi de başarılı diye adlandırırken yeni transferler yaptın. Sen bir oyuncuyu oynatacağım diye 3-4 oyuncunun yerini değiştirdin."

"Tadic'i Jakobs kitledi"

"Ben Çağlar'ı insan kalitesi olarak çok severim ama sen Djiku ve Becao ikilisine dokundun. Göztepe maçı En-Nesyri oynattın. Tadic'i oynatacağım diye sağa attın Jakobs kitledi."

"Yerinde olsam Mourinho'nun kapısını çalarım"

Mourinho'nun İrfan Can Kahveci tercihini de eleştiren Tümer Metin, "Geçen sezon kariyer sezonunu oynamış İrfan Can'ı 2-0'ken oyuna sokuyorsun. Nasıl kazanacaksın oyuncuyu? Ben İrfan'ın yerinde olsam her gün Mourinho'nun kapısını çalarım 'Neden oynamıyorum hoca' diye" dedi.


Senin için hazırladığımız haberler